Η ενυδάτωση είναι  το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.
Η επιδερμίδα του σώματος αποτελεί την ασπίδα προστασίας του οργανισμού. Η αφυδατωμένη επιδερμίδα, με την τραχιά υφή και άτονη όψη, αναδεικνύει ακριβώς αυτήν τη φθορά από τις εξωτερικές, δυσμενείς συνθήκες που φωνάζει απεγνωσμένα για θρέψη.

 

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας (της εξωτερικής στοιβάδας του δερμικού ιστού) τη βοηθάει να διατηρείται φωτεινή και νεανική. Χωρίς νερό και την απαιτούμενη υγρασία τα κύτταρά  της αφυδατώνονται και την κάνουν να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη.

Συμβουλές για αποτελεσματική ενυδάτωση 

  • Το σώμα θα πρέπει να ενυδατώνεται έπειτα από κάθε ντους και να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε γάμπες, φτέρνες, χέρια και πλάτη.
  • Καλό είναι να  αποφεύγουμε το καυτό νερό στο μπάνιο μας γιατί προκαλεί με τον καιρό αφυδάτωση στο δέρμα.
  • Τα τρίτο βήμα είναι η σωστή απολέπιση της επιδερμίδας του σώματος με ένα ειδικό προϊόν για φύγουν τα νεκρά κύτταρα.

Για να βρει τη χαμένη  ζωντάνια η επιδερμίδα  αναζητήστε πλούσιες ενυδατικές κρέμες που θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας.

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε αυτή που αποδεικνύει με πράξεις ό,τι υπόσχεται.  Η special edition σειρά της Body Shop Vanilla Pumkin στη μοναδική limited edition συσκευασία εμπνέεται  από τη συναρπαστική γιορτή της Λατινικής Αμερικής, Dia de los Muetos. Τα εν λόγω προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με εκχύλισμα γλυκιάς βανίλιας Μαγαδασκάρης που συνδιάζονται  απολαυστικά με το εθιστικό φθινοπωρινό άρωμα της γλυκιάς κολοκύθας.

Θα τα βρείτε σε προσφορά έως τις 20 Οκτωβρίου στα καταστήματα Body Shop.

Θα ενυδατώσουν το κορμί σας, θα αφήσουν μια βελούδινη αίσθηση κι ένα διακριτικό άρωμα που θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα.