Σιγά σιγά ο ήλιος γίνεται πιο ζεστός και μπορεί να σ’αρέσει, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι ακόμα και τώρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επιδερμίδα σου. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν σημάδια να στο επιβεβαιώσουν, πρέπει να την προσέχεις σαν τα μάτια σου. Γι’αυτό χρειάζεται τις καλύτερες αντηλιακές κρέμες για να την προστατεύσεις.

Σου βρήκαμε τις 3 καλύτερες και αποτελεσματικές κρέμες, για να βγαίνεις στον ήλιο χωρίς φόβο.

#1. Vichy – Ideal Soleil

Το Ideal Soleil αντιπροσωπεύει την πρώτη αντηλιακή φροντίδα που παρέχει υψηλή προστασία, φροντίδα, ευχαρίστηση και ποιότητα της επιδερμίδας, καλύπτοντας κάθε διαφορετική ανάγκη. Η φωτογήρανση απειλεί την επιδερμίδα σου καθημερινά, χειμώνα καλοκαίρι… όχι πια!

vichy

#2. Skin Ceuticals – Ultra Facial UV Defense

Ελαφριά σύνθεση για προστασία υπό συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας. Ιδανική για ξηρό, κανονικό, ευαίσθητο και ομοιόμορφο δέρμα.

SkinCeuticals-Ultra-Facial-UV-Defense-SPF-50-30ml

#3. La Roche-Posay Anthelios

Διαθέτει μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει, απορροφάται άμεσα, αφήνοντας ένα ματ και απόλυτα «στεγνό» αποτέλεσμα που διαρκεί. Η αποτελεσματικότητα βασίζεται στη σύνθεσή της που περιέχει πυρίτιο, το οποίο δρα άμεσα κατά της γυαλάδας και ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Παράλληλα, τα make up με δείκτη προστασίας SPF, επίσης, χαίρουν της προτίμησης των γυναικών με ανάπτυξη κατά 38%.

ANTHELIOS_Anthelios XL Dry Touch gel_κρέμα με χρώμα