Άνοιξαν τα κέντρα αισθητικής και θα πας να φτιάξεις – επιτέλους – τα νύχια σου. Οι τάσεις φέτος διαφέρουν πολύ από τις περσινές, γεγονός που δημιούργησε μία πληθώρα νέων ιδεών για να πάρεις έμπνευση. Συγκεντρώσαμε τα 10 μεγαλύτερα nail trends της φετινής Άνοιξης για να πάρεις ιδέες. Κάνε sceenshot το αγαπημένο σου σχέδιο από τα παρακάτω και δείξε το στην τεχνίτρια σου. Όλα τα σχέδια είναι διακριτικά, cute και κάνουν το νύχι να φαίνεται όμορφο και περιποιημένο. Ποιο θα πρωτοκάνεις;

10 nail trends που βλέπουμε ήδη παντού

Εναλλακτικό γαλλικό

Ίσως το μεγαλύτερο φετινό trend, είναι να βάφουμε τα μισά νύχια μας, δημιουργώντας ένα διαφορετικό εφέ γαλλικού. Το tip του νυχιού είναι συνήθως με κάποιο σχέδιο, ενώ το υπόλοιπο είναι γαλακτερό. Το συγκεκριμένο μανικιούρ κάνει τα νύχια να φαίνονται πολύ περιποιημένα και καθαρά, ενώ μακραίνει το νύχι. Επίσης, είναι ένας καλός τρόπος να κάνετε κάποιο σχέδιο στα νύχια σας αλλά να συνεχίζουν να είναι διακριτικά.

Μισό σχέδιο/ μισό γαλακτερό

Υπάρχει και η εκδοχή που το μεγαλύτερο μέρος του νυχιού είναι σχέδιο αλλά υπάρχουν και «διάφανα» στοιχεία

Παστέλ νύχια

Αν και πέρσυ είδαμε πολύ να φοριούνται τα φλουό νύχια, φέτος δεν προτιμούνται τόσο. Φυσικά, εάν σας αρέσουν, είστε ελεύθερες να κάνετε ό,τι θέλετε. Οι τάσεις δεν θα έπρεπε να λειτουργούν ως κανόνες αλλά ως έμπνευση.

Αντιθέτως, φέτος οι παστέλ αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους.

Παστέλ ουράνιο τόξο

Αυτήν την Άνοιξη, πρέπει σίγουρα μία από τις φορές που θα επισκεφτείτε το κέντρο αισθητικής να ζητήσετε παστέλ ουράνιο τόξο. Είναι πολύ hot τάση φέτος και δείτε πόσο όμορφο δείχνει στο χέρι.

Γαλλικό παστέλ ουράνιο τόξο

Ή, μπορείτε να συνδυάσετε μεταξύ τους τάσεις και να κάνετε ένα εναλλακτικό γαλλικό με tip σε παστέλ αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Νύχια με «καμπύλες»

Θα έχετε δει σίγουρα στο instagram ή το pinterest νύχια με το εξής σχέδιο: καμπυλωτές γραμμές. Είναι ένα σχέδιο πολύ cute, γιατί προσδίδει μία τσαχπινιά στα νύχια χωρίς να προκύπτει υπερβολικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε τις γραμμές με άλλα φετινά trends, όπως τα παστέλ νύχια ή τα μισά διάφανα νύχια.

Καμπύλες σε διάφανο «καμβά»

Nail Trends

Διαφορετικά σχέδια/χρώματα στα νύχια

Θέλετε να δοκιμάσετε… όλα τα trends μονομιάς; Γίνεται! Μπορείτε να ζητήσετε από την τεχνίτρια σας να σας κάνει διαφορετικά σχέδια σε κάθε νύχι. Ωστόσο, έχετε υπόψιν να ταιριάζουν με κάποιο τρόπο μεταξύ τους, να υπάρχει ένα κοινό στοιχείο.

Nail Trends

Νύχια σε 2 τόνους

Επίσης πολύ συχνά φέτος βλέπουμε να μην είναι όλα τα νύχια διαφορετικά αλλά να υπάρχουν μόνο 2 εναλλαγές.

Nail Trends

Λουλούδια

Τα φλοράλ σχέδια σπανιώς, αν όχι ποτέ, λείπουν από τις ανοιξιάτικες τάσεις. Έτσι και φέτος, είναι πολύ μόδα τα μίνιμαλ παστέλ λουλουδάκια σε παστέλ νύχια. Δείτε πόσο όμορφο είναι το αποτέλεσμα:

Nail Trends

Δείτε ακόμη: Πήραμε μία ιδέα από τις τάσεις στο μακιγιάζ για την επόμενη σεζόν