Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη αρχίσαμε να αναζητάμε δώρα για την οικογένεια και τους φίλους μας. Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας αποτελούν ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές για μια γυναίκα που προβληματίζεται συνεχώς από τις λεπτές γραμμές, τις πρώτες ρυτίδες αλλά και τους μαύρους κύκλους. Η νέα σειρά Bee Radiant της Apivita θα μπορούσε να αποτελέσει μια κατάλληλη επιλογή δώρου γι’ αυτές τις γιορτές.

Η APIVITA στη νέα σειρά περιποίησης προσώπου συνδυάζει το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και το εκχύλισμα λευκής παιώνιας με άλλα συστατικά όπως το γιασεμί, το dragon fruit και η κολοκύθα. Τα προϊόντα ενισχύουν την άμυνα των κυττάρων, ενεργοποιούν και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα καλά ενυδατωμένο και πιο νεανικό πρόσωπο.

Η νέα σειρά Bee Radiant περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

-Την κρέμα gel ελαφριάς υφής για σημάδια γήρανσης και ξεκούραστη όψη με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης

-Την κρέμα πλούσιας υφής για σημάδια γήρανσης και ξεκούραστη όψη με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης

-Την κρέμα ματιών για σημάδια γήρανσης και ξεκούραστη όψη

-Τον ορό ενεργοποίησης λάμψης για ξεκούραστη όψη

-Το gel-balm νύχτας για λείανση και αναζωογόνηση

Τα καλλυντικά APIVITA συνδυάζουν δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, εκχυλίσματα  από φυτά της ελληνικής χλωρίδας, μελισσοκομικά προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας και βιολογικά αιθέρια έλαια. Οι συνταγές των προϊόντων περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό 85% έως 100%. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται βρίσκονται στην αιχμή της πράσινης κοσμετολογίας. Και αποκλείονται εκείνα, η χρήση των οποίων έχει κατηγορηθεί για παρενέργειες στην υγεία ή έχουν επιβαρυντική δράση στο περιβάλλον.