Μία από τις συνεργασίες της χρονιάς έγινε πραγματικότητα! Η Rosalía, η λατίνα τραγουδίστρια που έχει σαρώσει τα GRAMMYS και μετρά εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας της MAC Cosmetics για τον εορτασμό των 26 χρόνων του θρυλικού πλέον κραγιόν VIVA GLAM. Μάλιστα, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, καθώς το 100% των πωλήσεων θα δοθούν σε κοινωφελείς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σχετικά με το AIDS/HIV. Άλλωστε, το μότο της MAC είναι: «Κάθε μέρα είναι “Παγκόσμια Ημέρα του AIDS” στην MAC».

Rosalía

26 χρόνια VIVA GLAM – Νέο επειτειακό VG26 σε φλογερό κόκκινο 

Η συνεργασία σηματοδοτεί το λανσάρισμα του επετειακού VG26 — του ολοκαίνουριου, limited-edition, φλογερού κόκκινου M∙A∙C VIVA GLAM κραγιόν! Κυκλοφορεί για τον εορτασμό των 26 χρόνων από την κυκλοφορία του VIVA GLAM. Εκτός από το VG26 σε φωτεινό πορτοκαλι-κόκκινο (Matte), θα βρείτε και τα: VIVA GLAM I, ένα έντονο βουργουνδί που καφετίζει (Matte), το VIVA GLAM II – Κρεμώδες  μπεζ-μωβ και το VIVA GLAM III σε σατινέ σκούρο καστανό δαμασκηνί (Matte). Τα VIVA GLAM I, II και III είναι ήδη διαθέσιμα σε όλα τα σημεία πώλησης M·A·C και στo maccosmetics.gr ενώ το το νέο VG26 θα είναι διαθέσιμο από 24/9 στα ίδια σημεία.

Η Rosalía είναι η τέλεια πρωταγωνίστρια για το νέο λανσάρισμα

Rosalía

Η Rosalía έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα από τα πιο hot ονόματα των τελευταίων ετών στην reggeaton σκηνή. Με επιρροές από φλαμένκο, ρυθμούς της πόλης, ηλεκτρονική μουσική – αλλά και με έναν φεμινιστικό χαρακτήρα – η 27χρονη τραγουδίστρια από τη Βαρκελώνη ενσαρκώνει το πάθος, το θάρρος και την πρωτοτυπία που εμπνέει εμάς και τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο.

Για την συνεργασία της με την MAC δηλώνει: “Είναι τιμή να είσαι το πρόσωπο του VIVA GLAM 26. Να υπερασπίζεσαι έναν σκοπό προσιτό σε όλους, που υποστηρίζει τη μοναδικότητα και δίνει πίσω το 100% της τιμής πώλησής του”.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Rosalía – με 1,5 δισεκατομμύριο προβολές 

Η συνεργασία «φωτιά» που συμβαίνει για καλό σκοπό – Το έργο της MAC Cosmetics

“Το απίστευτο χάρισμα, η ενέργεια και η δύναμη της Rosalía αποτελούν την ιδανική ενσάρκωση αυτού του έντονου, πλούσιου κόκκινου”. Σημειώνει ο Baltasar González Pinel – Director of Makeup Artistry. “Έχοντας τις ρίζες της στο φλαμένκο, η τέχνη της Rosalía συνδυάζει διαφορετικά στυλ και συναισθήματα – παίρνει ρίσκα, είναι γεμάτη γενναιοδωρία, έχει αυθεντική λάμψη”.

Από το ’94, το M∙A∙C VIVA GLAM έχει συγκεντρώσει πάνω από $500,000,000 παγκοσμίως — και συνεχίζει! Το όραμα της πρωτοβουλίας M∙A∙C VIVA GLAM είναι να δημιουργήσει ένα υγιές μέλλον, με ίσα δικαιώματα για όλους. Κάθε ευρώ της τιμής πώλησης του M∙A∙C VIVA GLAM Lipstick υποστηρίζει τοπικούς οργανισμούς που έχουν ως κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, των μελών της κοινότητας LGBTQIA, καθώς επίσης και ατόμων που πάσχουν από HIV/AIDS.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.