Μπορεί να μην έχω παντρευτεί ακόμα αλλά έχω να μοιραστώ ένα μυστικό μαζί σου που πραγματικά θα σε κάνει κυριολεκτικά να χαμογελάς την ημέρα του γάμου σου! Το έχω δοκιμάσει και εγώ και στο συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αλλά ας πάμε σε εσένα που γίνεσαι νυφούλα σε λίγες ημέρες. Έχεις ήδη κάνει μανικιούρ, έχεις κλείσει κομμώτρια και τη κοπέλα για να σε βάψει, αυτό όμως που σε στεναχωρεί είναι ότι θα ήθελες ένα ολόλευκο χαμόγελο; Ε λοιπόν, έχουμε τη λύση!

Capture

Ο γάμος, όπως κάθε θετική σημαντική αλλαγή στην πορεία της ζωής μας, συνοδεύεται από συναισθήματα ανυπομονησίας, χαράς αλλά και αγωνίας καθώς και έντονου άγχους και επειδή δε θέλω να σε επιβαρύνω με πολύωρα ραντεβού και αποτελέσματα που μπορεί να μην σε ικανοποιήσουν θα σου μιλήσω κατευθείαν για το Mr & Mrs Pearl, την απόλυτη εμπειρία κοσμητικής λεύκανσης που θα σε κάνει να λάμψεις και να μη θέλεις να σταματήσεις να χαμογελάς!

Capture

Η πιο εκθαμβωτική νύφη είναι η ευτυχισμένη νύφη και ο καλύτερος τρόπος να το εκφράσεις δεν είναι άλλος από το χαμόγελό σου!

Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 3 υπηρεσιών ανάλογα πόσους τόνους πιο λευκά δόντια θέλεις με απόλυτη ασφάλεια!

 

Η επιλογή είναι δική σου!

– Pearl Me για 6 τόνους (χρόνος 40 λεπτά) -διάρκεια 4 μήνες

– Celebrity για 9 τόνους (χρόνος 60 λεπτά) -διάρκεια 6 μήνες

– Royal για 12 τόνους (χρόνος 60 λεπτά) – διάρκεια 12 μήνες

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στην αρχή γίνεται η διάγνωση και βλέπεις σε ποιο τόνο βρίσκεται το χρώμα των δοντιών σου.

Έπειτα, ένας ειδικός ελέγχει την στοματική σου υγιεινή και ύστερα από συζήτηση μαζί του αποφασίζεις ποια είναι η ιδανική υπηρεσία για εσένα.

Εσύ φοράς ένα μασελάκι με την ειδική γέλη (gel) από φυσικά μόνο συστατικά και κάθεσαι κοντά στον LED λαμπτήρα.

Η εν λόγω μέθοδος αποχρωματίζει την επιφάνεια των δοντιών από τους επίκτητους ενοχλητικούς λεκέδες ενώ δεν επηρεάζει ούτε τον σμάλτο ούτε τα ούλα, άρα δεν προκαλεί ερεθισμούς και πόνο. Έτσι, τα δόντια αποκτούν μια πιο λαμπερή όψη, η οποία μάλιστα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια*, το λιγότερο 3 μήνες.

*Ανάλογα με τις καθημερινές συνήθειες, την ηλικία σου και τον τύπο των δοντιών σου το διάστημα διάρκειας του αποτελέσματος μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας θα είσαι ελεύθερη να καταναλώσεις παγωμένα τρόφιμα και ποτά χωρίς περιορισμούς. Το πιο σημαντικό που σίγουρα θέλεις να με ρωτήσεις, εκτός από το ότι είναι μια ασφαλής μέθοδος, είναι το αποτέλεσμα, το οποίο είναι απολύτως φυσικό και εντυπωσιακό, χωρίς να δείχνει υπερβολικό ή ψεύτικο.

Όσο για τις τιμές, είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει την υπηρεσία χωρίς να ξοδεύει μια περιουσία.