Το gleek.gr είναι ένα ελληνικό online store με έδρα την Αθήνα, που λειτουργεί αποκλειστικά στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2015, το οποίο φέρνει στην πόρτα σας μία μεγάλη συλλογή από τα πλέον αγαπημένα και πολυπόθητα premium brands στον χώρο της ομορφιάς. Όλα τα πολυτελή αρώματα, προϊόντα περιποίησης δέρματος και make up που αγαπάτε να χρησιμοποιείτε μαζί με σετ δώρων, αρωματικά χώρου, κεριά, ηλεκτρικές συσκευές ομορφιάς και πολλά ακόμα είναι μόνο ένα κλικ στο Gleek μακριά!

gleek.gr gleek.gr

Το gleek.gr είναι μια ομάδα ανθρώπων που λατρεύουν τον κόσμο της ομορφιάς και των καλλυντικών και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε Brand που επιλέγουν ανήκει στην αφρόκρεμα του χώρου. Στόχος τους, να παρέχουν στους πελάτες τους υψηλές παροχές εξυπηρέτησης, με καταρτισμένους συμβούλους ομορφιάς- αισθητικούς που είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές περιποίησης και προτάσεις προϊόντων. Όλα τα προϊόντα προέρχονται απευθείας από τα επίσημα Brands εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι είναι άριστης ποιότητας.

Η φιλοσοφία του Gleek.gr για την ομορφιά έχει μια ολιστική προσέγγιση όπου συνδυάζονται η αφή, το άρωμα και το συναίσθημα που προκαλείται με την εφαρμογή ενός προϊόντος. Η περιήγηση στο online store είναι εύκολη και απολαυστική (από το απλό browse μέχρι και την στιγμή που θα ολοκληρώσετε την αγορά σας). Tα προϊόντα θα έρθουν στα χέρια σας μέσα σε μια όμορφη συσκευασία δώρου για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Τι καλύτερο για την περίοδο των γιορτών που πλησιάζει;