Το ξέσπασμα της πανδημίας, η μακρόχρονη παραμονή στο σπίτι και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των σύγχρονων ανθρώπων ήταν λογικό να δημιουργήσουν νέες τάσεις. Η βιομηχανία της ομορφιάς, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο, διαθέτει πλέον πρωτοπόρα προϊόντα που ταιριάζουν στις σύγχρονες απαιτήσεις. Δες, στη συνέχεια, τις σημαντικότερες τάσεις που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία των καλλυντικών:

Safety First

Αντιπροσωπεύει την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για ασφάλεια, υγεία και αξιοπιστία. Αφορά όλα τα αξιόπιστα προϊόντα που μας δίνουν μια ξέγνοιαστη και ασφαλή εμπειρία ομορφιάς και μας εξασφαλίζουν επίσης και μια μικρή αίσθηση ελέγχου.

-The Power Of Skincare

Η συχνή χρήση μάσκας προσώπου φέρνει πολλές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας. Τα νέα προϊόντα βασισμένα στην τάση The Power Of Skincare υποστηρίζουν την υγεία, τη φροντίδα και την προστασία του δέρματός μας. Ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις του.

Happy At Home

Η τάση επικεντρώνεται σε ένα πράγμα: στον Εαυτό μας – και στο γεγονός ότι δημιουργούμε μια όαση ευεξίας, για όλες τις καθημερινές καταστάσεις της ζωής μας, μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας. Ο περιορισμένος χρόνος με τον εαυτό μας μετατρέπεται σε μία εντατική τελετουργία αυτο-φροντίδας. Το σπίτι μας μετατρέπεται για λίγο σε ένα μικρό σαλόνι ομορφιάς που μας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να φροντίσουμε την ψυχική μας υγεία.

Βιώσιμα καλλυντικά για όλους από την CATRICE

Η CATRICE πιστεύει ότι όλοι οι λάτρεις της ομορφιάς πρέπει να έχουν πρόσβαση σε πιο βιώσιμα καλλυντικά προϊόντα, τα οποία να είναι προσιτά για όλους. Έτσι, η ανάπτυξη των προϊόντων βασίζεται πλέον στην ιδέα της «Προσιτής Βιωσιμότητας».Τα νέα προϊόντα της βασικής συλλογής συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις. Αναφέρονται ενδεικτικά τα προϊόντα:

LASH:CHANGER VOLUME MASCARA +

Το όνομά της τα λέει όλα. Αυτή η μάσκαρα πάει το “παιχνίδι των βλεφαρίδων” σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Συνδυάζει όλα όσα χρειάζεται ένα τέλειο βλέμμα στα μάτια. Η υφή της έχει βαθύ μαύρο χρώμα και εφαρμόζεται εύκολα χάρη στο κωνικό βουρτσάκι με ίνες. Το αποτέλεσμα: Ένα εντυπωσιακό εφέ βεντάλιας, ισχυρός όγκος και τέλεια διαχωρισμένες βλεφαρίδες που δεν κολλάνε μεταξύ τους. Φροντίζει την ίδια στιγμή και τις βλεφαρίδες; Σίγουρα, αφού η θρεπτική vegan υφή περιέχει και υαλουρονικό οξύ. Επίσης είναι απαλλαγμένη από αρώματα, μικροπλαστικά σωματίδια, σιλικόνες και parabens. Διατίθεται σε κλασική και αδιάβροχη εκδοχή που αφαιρείται ιδιαίτερα εύκολα.

LIQUID LINER SENSITIVE

Έχετε ευαίσθητα μάτια, αλλά θεωρείτε το eyeliner το απόλυτο must για ένα εκφραστικό μακιγιάζ; Με το vegan Liquid Liner Sensitive, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη γραμμή eyeliner σας. Είναι βαθύ μαύρο, δεν μουτζουρώνει, εφαρμόζεται με ακρίβεια και είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής. Η σύστασή του χωρίς άρωμα είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Διαβάστε επίσης:

“Φάκελος” κυτταρίτιδα! Τι μπορείς να κάνεις για να κερδίσεις τη “μάχη”