Η παραμονή στο σπίτι εν μέσω lockdown έχει γίνει δεύτερη φύση μας και η επιθυμία μας να είναι τα μαλλιά μας όμορφα και περιποιημένα είναι πιο έντονη από ποτέ! Καθώς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διάθεσής μας ξεκινάει από την εξωτερική μας εμφάνιση, και κυρίως από τα μαλλιά μας, η WELLA είναι εδώ για εμάς ώστε να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα!

Μέσα από τον Instagram λογαριασμό της, η WELLA μάς καλεί να κλείσουμε το δικό μας προσωπικό ραντεβού με την Ιωάννα, τη Wella Hair Color Consultant, και μέσω Instagram βιντεοκλήσης, διάρκειας 30 λεπτών, να μας καθοδηγήσει να βρούμε την ιδανική για εμάς απόχρωση και να μας βοηθήσει στο πως θα βάψουμε τα μαλλιά μας μόνες στο σπίτι εύκολα και γρήγορα με προϊόντα βαφής Koleston. Και όχι μόνο! Παράλληλα, θα μοιραστεί μαζί μας μυστικά και tips ώστε να διατηρήσουμε την απόχρωση των μαλλιών μας λαμπερή και την αυτοπεποίθησή μας πάντα ψηλά!

Συγκεκριμένα:

Οι Instagram followers της WELLA αλλά και όσες επιθυμούμε να μπούμε στον γεμάτο χρώμα κόσμο της, μπορούμε στέλνοντας προσωπικό μήνυμα να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού συμβουλευτικής με την Ιωάννα.

To Instagram call θα έχει διάρκεια μέχρι 30 λεπτά και μέσω αυτού θα έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε και να συζητήσουμε με την Ιωάννα:

  • Tips για σωστή εφαρμογή των προϊόντων βαφής
  • Κάλυψη της ρίζας & των λευκών
  • Επιλογή της ιδανικής απόχρωσης
  • Tips περιποίησης για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σου!

Η WELLA, με 140 χρόνια επαγγελματικής εξειδίκευσης και πάθους για τα μαλλιά, προσφέρει πάντα τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να εκφράσει το πάθος της και την προσωπικότητά της, να ενισχύσει τη θηλυκότητά της και να νιώσει αυτοπεποίθηση. Γι’ αυτό και μας προσφέρει την αμέριστη βοήθειά της και αυτή την περίοδο!

Γιατί τελικά ποιο είναι το μυστικό για να παραμείνουμε όμορφες; 

Να βρούμε την ιδανική Koleston απόχρωση!

Και η WELLΑ είναι εδώ, ακόμα και από απόσταση, για να μας βοηθήσει!