Μπορεί τα Όσκαρ να τελείωσαν, αλλά η βδομάδα είναι αφιερωμένη στα βραβεία. Οι διάσημες κυρίες έλαμψαν στο κόκκινο χαλί για ακόμη μια φορά με υπέροχα φορέματα και χτενίσματα. Πώς ήταν όμως παλιά και πώς είναι τώρα;

Πάντως βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες, δεν έχεις να πεις κακό λόγο για καμία αφού όσο μεγαλώνουν τόσο ομορφαίνουν!

1. Jennifer Garner – 2002 vs Τώρα

H φρεσκοχωρισμένη ηθοποιός φαίνεται να κρατάει τον τόνο του φυσικού χρώματος στα χείλη, ενώ έχει προσθέσει στο make up τις μάσκαρα και eyeliner.

jennifer-garner

2. Julianne Moore – 1998 vs Τώρα

Όσο μεγαλώνει, τόσο ομορφαίνει. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε και από την πολύ εντυπωσιακή της εμφάνιση στα βραβεία. Το 1998 δεν έχει καμία σχέση, και ίσως κι εκείνη θέλει να σβήσει απ΄τη μνήμη της. Το make up της είναι πολύ πιο φυσικό, όπως και τα φρύδια της.

moore

3. Rooney Mara – 2009 vs Τώρα

Η Rooney του 2009, σίγουρα δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την χθεσινή εμφάνιση της τώρα. Το girly ύφος της πλέον αποτελεί παρελθόν, ενώ το μακιγιάζ της είναι πλέον πολύ πιο έντονο.

rooney

4. Kate Winslet – 1998 vs Τώρα

Η ηθοποιός που θα την θυμόμαστε πάντα για την ερμηνεία της στον Τιτανικό, προσέχει οι εμφανίσεις της σίγουρα να είναι σικ. Η 40χρονη Kate που φήμες λένε ότι είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί, μπορεί να έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της σε ξανθά, το make up της παρ’όλα αυτά παραμένει σχεδόν ίδιο.

kate

5. Brie Larson – 2004 vs Τώρα

Η Brie που έφυγε με ένα χρυσό αγαλματίδιο στο χέρι, έχει κρατήσει κι εκείνη τα ίδια χρώματα στο πρόσωπο της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μπλε, της πάει πάρα πολύ.

brie

6. Charlize Theron – 1996 vs Τώρα

Η Charlize ξέρει πάντα πως να τραβάει τα βλέμματα, ακόμα και το 1996 που φορούσε μοβ σκιά. Το χτένισμα της ευτυχώς έχει αλλάξει κι αυτό, ενώ πλέον το βλέμμα της θα το χαρακτήριζε κανείς πλήρως ερωτικό.

charlize

7. Jennifer Lawrence – 2008 vs Τώρα

Η σταρ των Hunger Games, εκτός από τις τούμπες που κάθε φορά μας χαρίζει, ξέρει να κάνει πράγματα που της ταιριάζουν. Για παράδειγμα, το ξανθό καρέ που πλέον είναι η κόμη της που της πηγαίνει απίστευτα.

jennifer lawrence

8. Reese Whitherspoon – 1994 vs Τώρα

Από τη νεαρή έφηβη στην σοφιστικέ κυρία. Μαζί της άλλαξε και το μακιγιάζ που στην πρώτη φωτογραφία νομίζεις ότι έχει προσθέσει μόνο make up.

reese

9. Rachel McAdams – 2004 vs Τώρα

Το κορίτσι του Notebook, όσες αλλαγές και να κάνει στα μαλλιά της και στο μακιγιάζ, θα παραμένει το ίδιο όμορφο. Αυτό πάντως που φαίνεται να του έχει ιδιαίτερη αδυναμία, είναι το μπλε eyeliner.

rachel