Ο κορωνοϊός δεν έχει εξαφανιστεί από την χώρα μας όπως αποδεικνύουν τα δεκάδες νέα κρούσματα που ανακοινώνονται κάθε ημέρα. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε ακόμη τους απαραίτητους κανόνες ατομικής προστασίας και υγιεινής ώστε να αποφύγουμε να προσβληθούμε από τον επιθετικό ιό.

Παραμένουμε, λοιπόν, ασφαλείς και εμπιστευόμαστε ξανά την bioten, που ανήκει στον Όμιλο Σαράντη, ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα brand φυσικής προσωπικής περιποίησης. Η Bioten, εμπλουτίζει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με τη νέα αντιβακτηριδιακή σειρά BIOTEN ANTIBACTERIAL, με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Τι περιλαμβάνει η νέα απαραίτητη αντιβακτηριδιακή σειρά;

Η νέα σειρά που αποτελείται από Gel & Lotion, συνδυάζει την αντιβακτηριδιακή προστασία με την φυσική ταυτότητα της μάρκας και έχοντας λάβει την άδεια κυκλοφορίας του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων θα είναι διαθέσιμη άμεσα.

Το Gel και το Lotion Χεριών αντιβακτηριδιακής δράσης, έχουν σκοπό σκοπό να προσφέρουν φυσική προστασία με σεβασμό στο δέρμα. Η Lotion περιέχει 80% v/v αιθυλική αλκοόλη φυσικής προέλευσης, ενώ χάρη στη λεπτόρρευστη υφή της, απορροφάται αμέσως μετά την εφαρμογή, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή κολλώδη αίσθηση. Είναι διαθέσιμη σε μπουκάλι 100ml & σε σπρέι 200ml.

Το Gel εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων. Είναι εμπλουτισμένο με προβιταμίνη B5, για περιποίηση του δέρματος, ενώ διαθέτει ένα ελαφρύ άρωμα musk που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Διατίθεται σε δύο μεγέθη, 80ml και 500ml σε πρακτική συσκευασία με αντλία.

Το bioten κατέχει ηγετικές θέσεις στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται και μετράει 9 χρόνια εμπιστοσύνης των καταναλωτών, χάρη στα εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά προϊόντα του, που προσφέρουν αποτελεσματική φροντίδα, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

BIOTEN ANTIBACTERIAL