Οι ενοχλητικές τρίχες στις γυναίκες είναι πραγματικά ένα πρόβλημα και το αντιμετωπίζουμε όλες. Ξανθές και μελαχρινές. Καμία διάκριση. Η οριστική λύση σίγουρα είναι το λέιζερ, αλλά όχι μόνο χρειάζεται μια μικρή περιουσία, πρέπει να αντέξουμε και τον πόνο και το “μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος”, δεν μας παρηγορεί πλέον.

Στο θέμα μας όμως. Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένας μικρός σάλος με παράπονα και οργή για ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την blogger ομορφιάς, Huda Kattan. Η ίδια έχει ένα  πιστό κοινό να την ακολουθεί και να ακολουθεί τις συμβουλές της.

ομορφιά1

Η Huda ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ξυριζόταν και συμβούλευε τις κοπέλες να πράξουν το ίδιο για να έχουν ένα απαλό πρόσωπο χωρίς τρίχες και χνούδια. Αφορμή στάθηκαν οι πολλές ερωτήσεις που της έγιναν, προκειμένου να μάθουν το μυστικό της για ένα τόσο καθαρό δέρμα. Ε, κι εκείνη δεν μπορούσε να χαλάσει χατίρι.

Η μέθοδος της όμως είναι παράδειγμα προς αποφυγή χωρίς δεύτερη σκέψη. Το χνούδι που θα εξαφανιστεί με το ξυράφι, μετά θα γίνει κανονική τρίχα που θα φαίνεται ακόμα πιο ενοχλητική από το πρώτο. Don’t do it.

Η Huda εξηγεί ότι αυτή η τακτική δεν είναι ταμπού όπως πολλοί άνθρωποι πιστεύουν. Μάλιστα, έχει διαβάσει και στο παρελθόν ότι πολλά είδωλα ομορφιάς όπως η Marilyn Monroe και η Elizabeth Taylor, ξύριζαν το πρόσωπό τους. Ευτυχώς, δεν έπεισε τόσο κόσμο όσο περίμενε.