Η νέα τάση στο μακιγιάζ είναι το look «χωρίς μακιγιάζ». Ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει όλα σου τα χαρακτηριστικά είναι ότι καλύτερο καθώς δείχνει πόσο φρέσκια είσαι. Είναι γεγονός πως κάθε γυναίκα  γνωρίζει το πρόσωπό της καλύτερα από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος. Γι’ αυτό δοκιμάστε, συνδυάστε, πειραματιστείτε για ένα πιο όμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Με τον όρο nude ομορφιά εννοούμε φυσικά τις εξαιρετικά λεπτόρρευστες, ανάλαφρες υφές· βέλτιστη αίσθηση άνεσης με φωτεινό και φυσικά μιας μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο οίκος Giorgio Armani Beauty, με οδηγό τη φιλοσοφία της απόλυτης ομορφιάς, δίνει τη δύναμη στις γυναίκες να αποκτήσουν τέλεια επιδερμίδα με εντελώς φυσικό αποτέλεσμα δημιουργώντας την ολοκληρωμένη σειρά Neo Nude για την επιδερμίδα, τα ζυγωματικά και τα χείλη, για υπέροχο αποτέλεσμα «χωρίς μακιγιάζ»: την τελειότητα που φαίνεται αληθινή. Προϊόντα που εξασφαλίζουν αόρατη, αλάνθαστη, ευχάριστη εφαρμογή, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα όλα όσα χρειάζεται για να αισθάνεται σίγουρη για τον εαυτό της και να αντανακλά όλη τη Λάμψη Armani.

2

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και κάντε ένα μακιγιάζ «χωρίς μακιγιάζ»

#1 Προετοιμασία: Το look «no make-up make-up» ξεκινά από τη τέλεια βάση. Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας εφαρμόζοντας το Armani Prima Glow-On Moisturizing Balm, το οποίο θα της προσφέρει όλη την απαραίτητη ενυδάτωση και θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη σταθερότητα στο μακιγιάζ σας. Εφαρμόστε το Armani Prima Day Long Sking Perfector στα βλέφαρα, γύρω από τη μύτη, στο πηγούνι και σε όποιες άλλες περιοχές είναι επιρρεπείς στη γυαλάδα, καθώς καταπολεμά τη λιπαρή όψη ρυθμίζοντας την παραγωγή σμήγματος. Ενυδατωμένη και αναζωογονημένη, η επιδερμίδα σας είναι τώρα ο ιδανικός καμβάς.

1

#2 Τελειοποίηση: Ντύστε την επιδερμίδα σας με ένα ανάλαφρο πέπλο της Neo Nude Fusion Powder. Μπορείτε να την εφαρμόσετε και σαν πούδρα φινιρίσματος, πάνω από το foundation σας. Αναζωογονεί αμέσως την όψη της επιδερμίδας, κάνοντας τον τόνο της ομοιόμορφο, λειαίνοντας την υφή και ενισχύοντας τη λάμψη της. Καλύψτε τις ατέλειες εφαρμόζοντας το High Precision Retouch Concealer στα σημεία που θέλετε, ή στην περιοχή των ματιών για να κρύψετε τους μαύρους κύκλους.

4

#3 Σμίλευση: Η σμίλευση μπορεί να χωριστεί σε τρία στάδια
A-CONTOUR: Εφαρμόστε δύο σταγόνες στην εξωτερική πλευρά των ζυγωματικών, κοντά στη γραμμή των μαλλιών, και απλώστε οριζόντια προς τη μύτη. Περάστε κάθετα στα πλαϊνά της μύτης. Τέλος, προσθέστε μια ανάλαφρη πινελιά στο πηγούνι και κάνετε blend προς τον λαιμό, για να σμιλεύσετε το περίγραμμα του προσώπου.

A-BLUSH: Εφαρμόστε κάνοντας κουκκίδες στο άνω τμήμα των ζυγωματικών και απλώστε για φυσικό, ρόδινο χρώμα υγείας. Εναλλακτικά, κάνετε blend με τα δάχτυλά σας ανοδικά, προς τους κροτάφους, για να ανορθώσετε το πρόσωπο και να τονίσετε τα μάτια σας.

A-HIGHLIGHT: Απλώστε πάνω από τα ζυγωματικά, στους κροτάφους, και στο κόκκαλο των φρυδιών, για να δώσετε βάθος στο πρόσωπο. Εφαρμόστε στην καμπύλη του άνω χείλους, για να αναδείξετε το φυσικό σχήμα και την καμπύλη των χειλιών σας. Τέλος, δώστε διάσταση στο πρόσωπο περνώντας το κάθετα στη ράχη της μύτης.

3

#4 ΤΕΛΕΙΩΜΑ: Εφαρμόστε τη μάσκαρα Eyes To Kill. Δώστε στα φρύδια σας σχήμα με φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόζοντας το Eye & Brow Maestro στην απόχρωση που είναι πιο κοντά στο φυσικό σας χρώμα.

3614270197598