Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στα καλλυντικά της; Τα πινέλα φυσικά! Είναι τα εργαλεία που σε βοηθούν να κάνεις τα «μαγικά» σου με τις σκιές, τα liquid makeup, τα highlighters και όλα αυτά τα υπέροχα προϊόντα που μπορείς να βρεις σε ένα νεσεσέρ. Κάθε πινέλο έχει συγκεκριμένη χρήση και το μεγαλύτερο πρόβλημα προκύπτει όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις πάρει μαζί σου το λάθος ή το βγάζεις από την τσάντα και έχει χαλάσει από τη μεταφορά.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο ενθουσιαστήκαμε όταν βρήκαμε το ιδιαίτερο Trend Edition Spread the Magic! brush σετ. Έξι πινέλα, ένα για κάθε χρήση, με συνθετικές τρίχες και vegan σύνθεση, από το κλασικό πινέλο πούδρας και το πινέλο για highlighter και ρουζ, έως το πινέλο για σκιές ματιών, blender και διπλό πινέλο για τα φρύδια. Το συναρπαστικό είναι το σετ κυκλοφορεί σε μια υπέροχη, πρακτική θήκη που σου επιτρέπει είτε να τα έχεις τακτοποιημένα στο κομοδίνο σου, είτε να τα πάρεις όλα μαζί σου χωρίς να χαθούν ή να ταλαιπωρηθούν.

Μην ξεχνάς ότι έρχονται γιορτές και Χριστούγεννα και μπορείς άνετα να κάνεις το brush σετ της essence κάνεις δώρο σε μια φίλη σου, αφού ακόμα και η συσκευασία είναι σε σχήμα καραμέλας για να προκαλεί εντύπωση!