Η φροντίδα της επιδερμίδας στο σπίτι φέτος έγινε επιτακτική ανάγκη. Οι περισσότεροι αποφεύγουμε λόγω της πανδημίας τις επισκέψεις σε κέντρα αισθητικής, με αποτέλεσμα να αναζητούμε αποτελεσματικές λύσεις εντός, μέχρι να νιώσουμε ξανά ασφαλείς. Τα διάφορα beauty tools, η τεχνολογία και τα ποιοτικά καλλυντικά σίγουρα μπορούν να μας βοηθήσουν να δούμε θεαματικά αποτελέσματα χωρίς να επισκεφτούμε κάποιο spa. 

Οι συσκευές προσώπου φέρνουν την επανάσταση στο σπίτι μας

Τα τελευταία χρόνια, οι συσκευές προσώπου έχουν γίνει πιο προσιτές και έχουν ανεβάσει την περιποίηση σε άλλο επίπεδο. Πλέον μπορούμε να φροντίσουμε το δέρμα μας πραγματικά αποτελεσματικά με θεραπείες για καθαρισμό και λείανση ρυτίδων χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε μία περιουσία και χωρίς να περιμένουμε το πολυπόθητο ραντεβού.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε μια επαναστατική συσκευή ομορφιάς. Η FOREO ανακοίνωσε την άφιξη του BEAR και BEAR mini στην Ελλάδα. Η συσκευή πηγαίνει την «καλή φυσική κατάσταση του προσώπου» στο επόμενο στάδιο. Σφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας μία νεανική όψη. Το BEAR διαθέτει τη ρουτίνα μασάζ Total Facial Knockout. Στοχεύει στη σμίλευση των ζυγωματικών, του λαιμού και του σαγονιού, καθώς και στη λείανση του μετώπου. Το BEAR mini διαθέτει το Contour Cardio που ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Συνδυάζοντας τα μικρορεύματα και τους επαναστατικούς T-Sonic παλμούς, το BEAR και BEAR mini κατορθώνουν να αποδώσουν αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Το BEAR είναι ιδανικό για χρήση σε ολόκληρο το πρόσωπο. Το BEAR mini στοχεύει με ακρίβεια περιοχές όπως το περίγραμμα των ματιών, τα φρύδια και τις γραμμές γύρω από το στόμα. Η FOREO συνιστά η χρήση του BEAR να γίνεται με έναν αγώγιμο ορό.

Τα BEAR και BEAR mini είναι ήδη διαθέσιμα στο www.foreo.com, ενώ στην Ελλάδα θα είναι εντός της επόμενης εβδομάδας διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora.