Οι τάσεις στα μαλλιά αλλάζουν συνεχώς. Κάθε χρόνο αναμένουμε τις νέες δυνατότητες που μας δίνονται, προκειμένου να τις εφαρμόσουμε με τρόπο που να ταιριάζει σε μας. Φέτος το απόλυτο sexy look απαιτεί smokey hair, που μπορούμε να το αποκτήσουμε εύκολα με τη βοήθεια της L’Oréal Professionnel Paris.

Τι είναι όμως η τεχνική του smokey hair;

Πρόκειται πρακτικά για μια τεχνική εμπνευσμένη από το smoky μακιγιάζ ματιών. Δημιουργεί ένα εντυπωσιακό ντεγκραντάρισμα ψυχρών αποχρώσεων στα μαλλιά, απόλυτα εξατομικευμένο όμως για τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Παρά το γεγονός ότι οι πιο λαμπεροί τόνοι είναι εντυπωσιακοί, δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Εδώ έρχεται η τεχνική smokey hair και καλύπτει το κενό. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, που επιθυμούν μια αλλαγή, χωρίς όμως να είναι έτοιμες για κάτι ριζοσπαστικό στα μαλλιά τους.

Πως να αποκτήσεις smokey hair το 2021;

Η L’Oréal Professionnel Paris, μια από τις μεγαλύτερες μάρκες στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών, παρουσίασε το Smoky Hair, τη νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών. Εσύ απλώς πρέπει να αναζητήσεις τις επτά νέες αποχρώσεις στις επαγγελματικές βαφές Majirel & Inoa στο κομμωτήριό σου. Κάθε εξατομικευμένο look έχει δημιουργηθεί από τους L’Oréal Pro Colorists, με την εφαρμογή 2-3 προσαρμοσμένων αποχρώσεων από την πιο σκούρα στις ρίζες, στις πιο ανοιχτές στα μήκη και τις άκρες, αναμειγνύοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους στα σημεία που ενώνονται. Για να πετύχεις όμως ακριβώς αυτό που θες, κάνε πρώτα μια έρευνα. Βρες φωτογραφίες και αποθήκευσε τις το κινητό σου, για να δείξεις στον κομμωτή σου το look που θέλεις να πετύχεις.

Αν η βάση των μαλλιών σου είναι ανοιχτόχρωμη:

Με τις νέες αποχρώσεις της INOA θα πετύχεις το απόλυτο Smoky look σε ανοιχτές βάσεις. Με το συνδυασμό δύο ψυχρών ρεφλέ (σαντρέ και ιριζέ), μπορείς να υιοθετήσεις ένα ψυχρό μπεζ, εξουδετερώνοντας κίτρινους ή πορτοκαλί τόνους.

Αν η βάση των μαλλιών σου είναι πιο σκούρα:

Με τις νέες Smoky αποχρώσεις της Majirel Cool Cover & Majirel Cool Inforced θα πετύχεις 100% κάλυψη και πολυδιάστατο χρώμα. Οι επιλογές είναι αρκετές. Μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου την ψυχρή μόκα με μια πινελιά ιριζέ τόνων, το πιο σκούρο σαντρέ ή τη νέα σύνθεση που περιλαμβάνει περισσότερο μπλε.