Τα χείλη σου πρέπει να  είναι ενυδατωμένα όσο το δυνατόν περισσότερο και ειδικά τώρα με το χειμώνα που μπορεί να κρυώσεις τα χείλη σκάνε και εμφανίζοντα αυτές οι αντιαισθητικές γραμμές που καθόλου δεν σ αρέσουν και το ξέρω καλά. Εμείς βρήκαμε το υπέροχο νέο Sunny PlayOn®Lip Crayon από την jane iredale Greece.

Capture

Το πιο σημαντικό όμως από όλα αυτά είναι πως μιας και ο Οκτώβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης είναι παράλληλα και εκείνος που γινόμαστε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά και ονειρευόμαστε για το καλύτερο. Βοήθησε κι εσύ στην φετινή προσπάθεια της jane iredale Greece, κρατώντας τα χείλη σου ενυδατωμένα και περιποιημένα με το νέο Sunny PlayOn®Lip Crayon. Με την αγορά του προσφέρεις και τη δική σου αγκαλιά τόσο απλά στον Σύλλογο Προστασία Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά.

Capture

H jane iredale – The Skincare Makeup υποστηρίζει το #cruetlyfree δηλαδή δεν κάνει πειράματα σε ζώα αλλά και όλα τα προϊόντα κάνουν καλό στο δέρμα, γνωστό και ως #TheSkincareMakeUp

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά είναι σωματείο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στέκεται δίπλα στην μητέρα και το παιδί της με φροντίδα και αγάπη. Δίπλα σε αυτό επιλέγει φέτος να σταθεί και η εταιρία jane iredale Greece διαθέτοντας ένα μέρος των εσόδων από την κάθε πώληση των νέων, ροζ Sunny PlayOn® Lip Crayon.