Αν είσαι από τις λίγες που βάζουν κάθε μέρα πριν βγουν απ’ το σπίτι, μπράβο σου. Οι πιο πολλοί βάζουν μόνο στην αρχή του καλοκαιριού που δεν έχουν μαυρίσει ακόμα και μετά το αφήνουν παρατημένο στον πάτο της τσάντας. Κανονικά πρέπει να βάζεις αντιηλιακό όλο το χρόνο. Ναι ναι καλά άκουσες. Ζούμε σε μια χώρα που τους περισσότερους μήνες έχει ήλιο, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα βλαβερός και αυτό να φανεί σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν κάνεις εκπτώσεις στην προστασία του δέρματος σου, κατά πάσα πιθανότητα θα το μετανιώσεις σε κάποια χρόνια.

Για να είσαι καλυμμένη όλο το χρόνο βρήκαμε τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά αντιηλιακα από την La Roche-Posay.

Η νέα Anthelios Ultra Cream SPF 50 + είναι η ιδανική επιλογή γιατί δεν τρέχει, δεν τσούζει τα μάτια, ενώ παράλληλα δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση στο δέρμα και μπορείς άνετα να βάλεις το μακιγιάζ σου από πάνω.

nbhftyjyh

Αν βαριέσαι να προσθέσεις ένα επιπλέον βήμα στην πρωινή σου ρουτίνα μπορείς να ανακατέψεις το αντιηλιακό με το foundation σου, ή να δοκιμάσεις το ANTHELIOS Mist SPF50  της La Roche-Posay  που σε καλύπτει σε δευτερόλεπτα, δεν αφήνει ίχνη και μπορείς να το βάλεις και πάνω από το μακιγιάζ σου!

Anthelios Airlicium Mist SPF50+ (Medium)

Για στοχευμένη προστασία σε συγκεκριμένα σημεία σου προτείνουμε το Anthelios XL Stick Zones SPF50+. Είναι ιδανικό για τοπική χρήση σε πρακτική συσκευασία.

ANTHELIOS XL_Stick Zones Sensibles SPF50+

Να σου υπενθυμίσουμε λοιπόν ποιες περιοχές πρέπει να προστατεύεις από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου:

  • Το πάνω μέρος της παλάμης κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή των εξωτερικών σπορ (ποδήλατο, ρακέτες κλπ) για την αποφυγή δημιουργίας πανάδων.
  • Τη μύτη και τα μήλα, που συχνά κοκκινίζουν πιο εύκολα από άλλες περιοχές.
  • Τα αυτιά, ένα σημείο που πολύ συχνά ξεχνούν οι άντρες ενώ κινδυνεύει εξαιρετικά μιας και δεν καλύπτεται από τα μαλλιά.
  • Ευαίσθητα σημεία όπως φακίδες, σπίλους, μικρό-τραύματα και τατουάζ.

Μάθε πως να προστατεύεις το δέρμα σου εδω και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στην καθημερινότητά σου.