Την Πέμπτη, 12 Μαΐου, σε όλες τις Ευρωπαϊκές Μητροπόλεις, η L’Oréal Professionnel διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στον κομμωτικό κλάδο και τις τάσεις της μόδας στα μαλλιά. Οι κομμωτικές ομάδες που συνεργάζονται με τη L’Oréal Professionnel ανά τον κόσμο, ως οι κορυφαίοι για να αναδείξουν αυτές τις τάσεις ομορφιάς, με «όπλο» τους τα καλύτερα εργαλεία της μάρκας, χάρισαν υπέροχα χτενίσματα στις γυναίκες που παρευρέθηκαν.

Στην Ελλάδα, γυναίκες από όλους τους χώρους, beauty editors, bloggers αλλά και celebrities, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, απολαμβάνοντας συμβουλές και προτάσεις από τρεις κορυφαίες ελληνικές κομμωτικές ομάδες: Mod’s Hair, Prestige Telis Kikeris, Angelos Coiffures. Η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα Καμπούρη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με τις υπόλοιπες τυχερές της βραδιάς, επέλεξαν με τη βοήθεια των επαγγελματιών κομμωτών, ανάμεσα σε 9 διαφορετικά hair styles, αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.

Διασκέδαση, μουσική, hairfies, selfies, και ατμόσφαιρα backstage επικράτησαν καθ’όλη τη διάρκεια του event, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Προς το τέλος του Hair Fashion Night, δύο τυχερές προσέθεσαν στην γκαρνταρόμπα τους από μία μοναδική δημιουργία του Απόστολου Μητρόπουλου και του Δημήτρη Πέτρου.

thumbnail_PAN_0429

thumbnail_PAN_0992

thumbnail_PAN_0946

thumbnail_PAN_0968