Διανύουμε μία εποχή που αποτελεί πρόκληση – το λιγότερο – για τους περισσότερους από εμάς. Τα συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα και πίεση της καθημερινότητας μας επιδρούν αρνητικά όχι μόνο στην ψυχολογία, μα και στην επιδερμίδα μας. Καθώς, λοιπόν, το δέρμα μας εκπέμπει S.O.S., είναι σημαντικό να ακούσουμε τις ανάγκες του, και να το ενισχύσουμε με μία θεραπεία που θα μας ανανεώσει σε μόλις 28 μέρες. Μιλάμε, φυσικά, για το Intral Rescue Super Concentrate της Darphin. Υπόσχεται ότι θα επαναφέρει την αρμονία στην καταπονημένη επιδερμίδα μας σε 4 εβδομάδες! Θα δεχτούμε αυτήν την πρόκληση ομορφιάς;

Τα προβλήματα της επιδερμίδα που καλείται να αντιμετωπίσει το Intral Rescue Super Concentrate της Darphin

Όταν η επιδερμίδα είναι «off» γίνεται αδύναμη και χάνει την ικανότητα της να αναγεννηθεί αποτελεσματικά και να αμυνθεί ενάντια στους εσωτερικούς κι εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες (όπως η έλλειψη ύπνου και η ατμοσφαιρική ρύπανση) που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της επιδερμίδας μας. Σε συνδυασμό με αγχωτικές περιόδους, μεγάλα γεγονότα της ζωής ή την εποχιακή αλλαγή, η επιδερμίδα μας μπορεί να δείχνει κουρασμένη, με ανομοιόμορφη υφή, αφυδατωμένη, χωρίς ισορροπία ή ερεθισμένη, ξηρή και με αίσθημα δυσφορίας. Για όλους τους παραπάνω λόγους το Intral Rescue Super Concentrate, μια εντατική περιποίηση 28 ημερών, είναι απαραίτητο.

Σχεδιασμένο με μια ανάλαφρη water-break υφή για να μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, με βοτανική σύνθεση Calm Complex και Probiotic Boost Science, αυτή η εντατική περιποίηση περιέχει συστατικά 91% φυσικής προέλευσης και διεισδύει στην επιδερμίδα για να την καταπραΰνει, να την σταθεροποιεί και να την ενδυναμώσει.

Εβδομάδα με την εβδομάδα, η επιδερμίδα βελτιώνεται. Χρησιμοποιήστε το κάθε φορά που η επιδερμίδα σας το έχει ανάγκη, πρωί και βράδυ για 28 μέρες.

Μέχρι το τέλος της εντατικής περιποίησης των 28 ημερών, η επιδερμίδα ενυδατώνεται, καταπραΰνεται, είναι πιο ομοιόμορφη και σταθεροποιείται,
ενώ η ασπίδα προστασίας της είναι ισχυρότερη και πιο ικανή να καταπολεμήσει τις «επιθέσεις».

Το χρονικό της σωτηρίας της επιδερμίδας:

Μετά από 1 εβδομάδα – Πιο ενυδατωμένη και ομοιόμορφη επιδερμίδα:

Άμεσα, η ενυδάτωση της επιδερμίδας αυξάνεται κατά 182% και η αίσθηση δυσφορίας μειώνεται. Μετά από 1 εβδομάδα, η επιδερμίδα ξεκινά τη διαδικασία εναρμόνισης, με το 87% των γυναικών να αποκτούν πιο ομοιόμορφη όψη .

Μετά από 2 εβδομάδες – Η επιδερμίδα καταπραΰνεται:

Οι ορατοί ερεθισμοί της επιδερμίδας μειώνονται, η επιδερμίδα καταπραΰνεται βαθιά, ανανεώνεται, η ερυθρότητα μειώνεται εμφανώς, ενώ η αίσθηση ηρεμίας ενισχύεται.

Μετά από 3 εβδομάδες – Σταθεροποίηση:

Η επιδερμίδα είναι πιο ισορροπημένη, το μικροβίωμα ενισχύεται, ενώ η όψη της είναι εμφανώς υγιής.

Μετά από 4 εβδομάδες – Ενδυνάμωση:

Στο τέλος των 4 εβδομάδων, η επιδερμίδα ενδυναμώνεται και η ασπίδα προστασίας βελτιώνεται. Η επιδερμίδα είναι εμφανώς υγιής και προστατεύεται καλύτερα
από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, που προκαλούν τις ελεύθερες ρίζες.