Η 5η Ιουνίου του κάθε έτους έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, μία συμβολική μέρα που αποτελεί αφορμή να είμαστε πιο προσεχτικοί με τις καταναλωτικές μας συμπεριφορές. Φυσικά, για μερικά brands η ευαισθητοποίηση προς το περιβάλλον αποτελεί καθημερινότητα και γι’αυτό θέλουμε να τα στηρίξουμε! Πρόσφατα, λανσαρίστηκε το Grown Alchemist, που φέρνει καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς που όχι μόνο υπόσχονται τα ιδανικά αποτελέσματα και άριστη ποιότητα αλλά είναι και φιλικά προς το περιβάλλον, έτσι ακριβώς όπως τα θέλουμε!

Είναι γνωστό ότι η περιβαλλοντική ρύπανση βλάπτει το δέρμα, όμως τα προϊόντα της Grown Alchemist το προστατεύουν. Ακόμη, φτιάχνονται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον για την απόλυτη eco-friendly επιλογή.

Το Grown Alchemist έχει δομηθεί πάνω στην, εις βάθος, κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί η επιδερμίδα. Υγεία = σωστή λειτουργία = νεότητα. Για κανένα από τα προϊόντα δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα ενώ είναι επίσης πιστοποιημένα ως vegan.

Τα προϊόντα του Αλχημιστή της Ομορφιάς που λατρέψαμε:

AntiPollution Mist

grown alchemist

Προηγμένης σύνθεσης mist, που περιέχει ενεργά συστατικά για τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Απαλύνει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες  προσφέροντας ταυτόχρονα άμεση ενυδάτωση και προστασία ενάντια στην περιβαλλοντική ρύπανση.

Τα Φυτοπεπτίδια φυτικής προέλευσης, βοηθούν ορατά την κυτταρική ανανέωση και την σύνθεση των πρωτεϊνών, παρέχοντας στην επιδερμίδα όλα τα απαραίτητα, βιολογικά θρεπτικά συστατικά που χάνει ο οργανισμός με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται και τα επίπεδα ελαστικότητας αυξάνονται, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και σφριγηλή.

AntiPollution Primer

grown alchemist

Προετοιμάζει και προστατεύει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την αποτοξινώνει. Χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιομορφία, λειαίνει τις ρυτίδες και τους πόρους, ενώ παράλληλα βελτιώνει ορατά τα επίπεδα ενυδάτωσης.

Προετοιμάζει και ταυτόχρονα προστατεύει την επιδερμίδα καθώς είναι σχεδιασμένο με σύμπλεγμα Anti-Pollution Shield. . Εφαρμόζεται εύκολα και χαρίζει στην επιδερμίδα ομοιομορφία, λειαίνει τις ρυτίδες και τους πόρους, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή για την εφαρμογή του make up.

Τα Πεπτίδια Πρεβιοτικών ενισχύουν την μικροχλωρίδα της επιδερμίδας, βελτιώνουν ορατά την λειτουργία του επιδερμικού φραγμού και τα επίπεδα ενυδάτωσης και προστατεύουν την ευάλωτη επιδερμίδα μας, η οποία εκτίθεται σε έντονους περιβαλλοντικούς ρύπους, οι οποίοι προκαλούν γήρανση.

Το εκχύλισμα Μανιταριού Ganoderma Extract αναστέλλει την οξείδωση και τις φλεγμονές, προσφέροντας αποτοξίνωση στα κύτταρα της επιδερμίδας.

&

Αποσμητικό Deo Roll On

grown alchemist

Μια σύνθεση χωρίς αλουμίνιο με φυσικά αντιβακτηριδιακά, ενεργά συστατικά.

Εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες οσμές, ενισχύοντας την ισορροπία της επιδερμίδας.

Το Εκχύλισμα Ισλανδικού Βρύου εξουδετερώνει τις οσμές και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα. Η σύνθεση περιέχει ισχυρά φυσικά αντιβακτηριδιακά και αντιμυκητιασικά ενεργά συστατικά.

Τα Grown Alchemist και προστατεύουν το δέρμα από την περιβαλλοντική ρύπανση αλλά και αποτελούνται από οικολογικά υλικά

Η συσκευασία των προϊόντων κατασκευάζεται από γυαλί και υψηλής ποιότητας σκληρό πλαστικό υλικό τερεφθαλοπολυαιθυλενίου (PET), ένα από τα πλέον ανακυκλώσιμα υλικά στον κόσμο, με τον μικρότερο βαθμό έκπλυσης και το πλέον αδρανές. Αυτός ο τύπος συσκευασίας διασφαλίζει ότι το προϊόν παραμένει τόσο φρέσκο και δραστικό όσο την ημέρα που παρασκευάστηκε.

Που θα τα βρούμε;

Τα AntiPollution MistAntiPollution PrimerDeo Roll On θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, σε επιλεγμένα καταστήματα διανομής από το τέλος Ιούνιου 2020.