Τα αρώματα αποτελούν μια κατηγορία προϊόντων, που οι περισσότερες γυναίκες έχουν αδυναμία. Μας βοηθούν να αναδείξουμε διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς μας, αποκαλύπτοντας τη θηλυκότητα και το δυναμισμό μας. Ενώ οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα άρωμα που δε το αλλάζουμε με τίποτα, ποτέ δεν είναι κακό να πειραματιζόμαστε με νέα προϊόντα. Αυτό το Σεπτέμβριο είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε εκπληκτικά αρώματα. Δες στη συνέχεια αυτά που ξεχωρίσαμε.

Young Rose από τη Byredo

Επανεξετάζοντας την παράδοση μέσα από την οπτική της νέας γενιάς, το Young Rose είναι μια ωδή στο πάντα ανήσυχο πνεύμα της νιότης. Πρόκειται για ένα οσφρητικό ημερολόγιο εκείνων που γράφουν μόνοι τους το μέλλον τους. Φέρνοντας το εκρηκτικό πιπέρι Sichuan πάνω σε μια βάση Δαμασκηνού τριαντάφυλλου, το άρωμα σκόπιμα αψηφά τους κανόνες. Προσφέρει την ανατρεπτική εκδοχή μιας κλασικής ιστορίας αγάπης.

Gentle Fluidity -Francis Kurkdjian

Με τη δημιουργία του αρωματικού ντουέτου Gentle Fluidity, ο Francis Kurkdjian ανέτρεψε τους κανόνες της γυναικείας και ανδρικής αρωματοποιίας. Παρουσίασε δύο eaux de parfum που έχουν το ίδιο όνομα και αποτελούνται από τα ίδια σαράντα εννιά συστατικά. Ωστόσο οι οσφρητικές τους ταυτότητες είναι ξεκάθαρα διαφορετικές. Χάρη στην αριστοτεχνική αναλογία κάθε συστατικού, υπερβαίνουν με αυτό τον τρόπο το δίπολο αρσενικό-θηλυκό.

Νέο Miss Dior Eau de Parfum

Το νέο σπινθηροβόλο άρωμα του οίκου Dior μας παροτρύνει να ανακαλύψουμε ξανά την ομορφιά γύρω μας. Στον Οίκο Dior, η πολυτέλεια και η ομορφιά αποτελούν βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας του. To νέο άρωμα είναι ακόμα πιο φωτεινό, ξεδιπλώνει τη λουλουδάτη αύρα του που είναι πιο γενναιόδωρη, παραμένοντας ωστόσο ανάλαφρη. Ελκυστική και φινετσάτη από το πρώτο λεπτό, η σύνθεση του αρώματος συνδυάζει το χάδι με τη φρεσκάδα.

Le Grand Tour από τη diptyque

H diptyque παρουσίασε τη limited edition συλλογή Le Grand Tour. Επισκέπτεται πέντε σημαντικούς προορισμούς που ενέπνευσαν τον Οίκο. Παρίσι, Βενετία, Μηλιές Πηλίου, Κιότο και Βύβλος είναι πόλεις που ονειρεύτηκαν, φαντάστηκαν ή λάτρεψαν οι καλλιτέχνες δημιουργοί στο ταξίδι τους από τη Δύση προς την Ανατολή. Η σειρά περιλαμβάνει ένα κερί αφιερωμένο στο Παρίσι, ένα travel size αρωματικό σετ για τη γοητευτική Βενετία, ένα αρωματικό οβάλ για τις Μηλιές Πηλίου, ένα άρωμα για το Κιότο, η αισθητική του οποίου συχνά αποτελούσε πηγή έμπνευσης για την diptyque και ένα κερί για την αρχαία παραθαλάσσια πόλη Βύβλο, το πιο παλαιό λιμάνι του κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

3 εύκολοι τρόποι να απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους και την κούραση στα μάτια