Ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα για να εξαφανίσεις τι  ατέλειές σου; Δυστυχώς δεν υπάρχει μακιγιάζ που θα καλύψει πλήρως τα σπυράκια και τις ατέλειες του προσώπου σου. Προτίμησε να μην βάζεις πάρα πολλά προϊόντα καλύπτοντας έτσι εντελώς το δέρμα σου. Ο στόχος είναι να αναδείξεις την ομορφιά σου, και όχι να την εξαφανίσεις τελείως. Και καλώς ή κακώς οι ατέλειες είναι μέρος αυτής. Αυτό λοιπόν που μπορείς να κάνεις ώστε να έχεις τον καλύτερο καμβά για το μακιγιάζ σου είναι να δώσεις προσοχή στην περιποίηση της επιδερμίδας σου.

  1. Ενυδάτωση

Moisturise

Φρόντισε να κρατάς το δέρμα σου ενυδατωμένο, βάζοντας ενυδατικές κρέμες όσο πιο συχνά μπορείς. Επειδή μιλάμε για το πρόσωπό σου, ένα βήμα που συχνά ξεχνάμε ( εκτός κι αν είμαστε σε παραλία ) είναι το αντηλιακό. Διάλεξε ένα με μεγάλο δείκτη προστασίας ακόμα και τους χειμωνιάτικους μήνες. Επίσης μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό!

  1. Ντεμακιγιάζ

download

Πάντα πάντα, ότι ώρα κι αν γυρίσεις στο σπίτι, αφαίρεσε το μακιγιάζ σου πριν πέσεις για ύπνο. Όταν κοιμάσαι οι πόροι σου ανοίγουν για να αποβάλλουν τοξίνες, οπότε αν κοιμηθείς βαμμένη, θα φράξουν και το δέρμα σου θα χειροτερέψει. Επίσης μπορεί να γίνει πολύ λιπαρό ή πολύ ξηρό.

  1. Ρεπό

how-to-remove-makeup

Δώσε ένα ρεπό στο δέρμα σου από το μακιγιάζ. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά πίστεψέ μας θα βοηθήσει πολύ. Μια φορά την εβδομάδα, άντε αν δεν προλαβαίνεις κάθε δύο εβδομάδες, μην βαφτείς καθόλου και περιποιήσου το δέρμα σου με μάσκες και scrub. Το δέρμα σου χρειάζεται ένα διάλειμμα μια στο τόσο, οπότε φρόντισε το.