Το καλοκαίρι πρέπει να δίνεις μια έξτρα έμφαση στην περιποίησή σου. Η ζέστη και ο ήλιος είναι εχθροί των μαλλιών και του μακιγιάζ σου. Με μερικά εύκολα tips μπορείς όμως να εξασφαλίσεις την υγεία των μαλλιών σου, αλλά και αψεγάδιαστο μακιγιάζ.

Μαλλιά

Smiling woman tossing her hair
Η ζέστη και η υγρασία τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα και φριζάρισμα στα μαλλιά σου. Για να ενυδατώσεις και να δώσεις ζωή στα μαλλιά σου, το μυστικό είναι οι μάσκες. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να απλώσεις λάδι καρύδας σε όλο το μήκος των μαλλιών, ναι και στις ρίζες, μην το φοβάσαι. Άφησέ το για μία ώρα τουλάχιστον και μετά λούσε τα μαλλιά σου κανονικά. Θα τα νιώσεις αμέσως πιο απαλά και ενυδατωμένα.
Αν πάλι νιώθεις το κεφάλι σου να ζεσταίνεται συνεχώς και να ιδρώνει, μπορείς να ψεκάσεις δροσερό νερό στα μαλλιά σου. Θα ανακουφιστείς και θα προσφέρεις έξτρα ενυδάτωση στα μαλλιά σου.

Μακιγιάζ

ONE-USE-Beauty-MAIN

Με τις υψηλές θερμοκρασίες το μακιγιάζ, και ιδιαίτερα το foundation, δεν μένει με τίποτα στη θέση του. Η λύση; Primer. Άπλωσε το σε καθαρό πρόσωπο πριν βάλεις foundation. Θα το κρατήσει στη θέση του και πίστεψέ μας δεν θα λιώσει με τη ζέστη. Επίσης μπορείς να ψεκάσεις και setting spray όταν τελειώσεις με όλο σου το μακιγιάζ. Όσον αφορά τη μάσκαρα, επέλεξε μια αδιάβροχη για να μην έχεις το άγχος ότι θα μουτζουρωθείς.

Φρόντισε τα χείλια σου. Το δέρμα των χειλιών είναι πολύ ευαίσθητο και η ζέστη μπορεί να τα κάνει ξηρά και να ξεφλουδίσουν. Προμηθεύσου λοιπόν με ένα lip balm που να δίνει και αντηλιακή προστασία και βάζε όσο πιο συχνά μπορείς. Τα χείλια σου θα σε ευγνωμονούν.