Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο διαδικτυακό Press Day της FOREO την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, με special καλεσμένη την καταξιωμένη δερματολόγο Δρ Φωτεινή Μπαγεώργου, προκειμένου να συστηθεί το Σουηδικό brand στο κοινό, όπως επίσης και οι προηγμένης τεχνολογίας skintech συσκευές της. Συζητήθηκαν τα πάντα: οι ανάγκες της επιδερμίδας μας, οι τρόποι να την διατηρήσουμε λαμπερή, η ανοδική πορεία της FOREO, οι λόγοι που το brand αυτό ξεχωρίζει και πολλά άλλα που θα δείτε παρακάτω. 

Το 1ο Virtual Press Event της FOREO είναι γεγονός!

Η εκδήλωση, στην οποία το παρόν έδωσαν beauty editors κι εκπρόσωποι των Media, ξεκίνησε με μία σύντομη παρουσίαση του brand από την PR Manager Νότιας Ευρώπης, Anna Zanchi, η οποία μίλησε για την εξελιγμένη τεχνολογία που κρύβεται πίσω από κάθε συσκευή του brand, ενώ ανέλυσε το πώς ξεκίνησε η εταιρεία. Συγκεκριμένα, κι όπως ανέφερε η ίδια κατά την ομιλία της, η FOREO ξεκίνησε τη λαμπρή πορεία της το 2013 από τον founder Filip Sedic, ο οποίος θέλησε να δημιουργήσει μία συσκευή καθαρισμού της επιδερμίδας με εξαιρετική ποιότητα και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που θα σέβεται και θα φροντίζει την επιδερμίδα, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες συσκευές που υπήρχαν εκείνη την περίοδο στην αγορά. Η FOREO, 7 χρόνια μετά τη δημιουργία της, έχει εξελιχθεί στο απόλυτο beautytechbrand με πιστούς οπαδούς ανά τον κόσμο και απευθύνεται σε κάθε beautylover, καθώς είναι.. FOREveryOne!

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η δερματολόγος Δρ Φωτεινή Μπαγεώργου, η οποία αρχικά μίλησε για την αγάπη της προς τη FOREO και την προσωπική της εμπειρία με τα προϊόντα, καθότι είναι και η ίδια πιστή οπαδός για πολλά χρόνια, ενώ αργότερα εμβάθυνε περισσότερο για τα features του hero product LUNA 3.Συγκεκριμένα, η δερματολόγος εξήγησε πώς τα πρωτοποριακά TSonicPulsations απομακρύνουν το 99.5% των ρύπων, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και τα υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ παράλληλα αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό, κάνοντας την επιδερμίδα να λάμπει. Φυσικά, αναφέρθηκε στα αντιβακτηριδιακά, πολύ απαλά bristles από σιλικόνη και την εκπληκτικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν το LUNA 3 από τους ανταγωνιστές του.

Τέλος, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, η δερματολόγος μίλησε και για το ανατρεπτικό beautygadgetUFO 2, το οποίο προσφέρει ασυναγώνιστη αίσθηση περιποίησης spa μέσω της εφαρμογής των ειδικών sheet masks που είναι συμβατές με τη συσκευή. Παράλληλα, πραγματοποίησε liveεπίδειξη του UFO 2 σε συνεργάτιδά της, αναλύοντας τα benefitsπου προσφέρουν στην επιδερμίδα τα LED Lights που παράγει η συσκευή, σε συνδυασμό με τα T-sonic Pulsations και τη θερμοθεραπεία ή/και κρυοθεραπεία που πραγματοποιεί το UFO 2 αναλόγως της μάσκας που χρησιμοποιείται κάθε φορά.

 

Η εκδήλωση έληξε με πολύ ενδιαφέροντα Q&A από την πλευρά των καλεσμένων beautyeditors ενώ όλοι οι συμμετέχοντες που είχαν ήδη δοκιμάσει το LUNA 3, συμφώνησαν ότι οι προηγμένες συσκευές περιποίησης FOREO αποτελούν την απόλυτη skincare επένδυση εξαιτίας των εκπληκτικών αποτελεσμάτων που προσφέρουν στην επιδερμίδα.

 

Τα προϊόντα FOREO πωλούνται στο foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα SephoraGreece.