Ομολόγησέ το! Το Dry Shampoo σε έχει σώσει αμέτρητες φορές που ήθελες να δείχνουν πιο φρέσκα και ζωντανά τα μαλλιά σου στο λεπτό! Το ήξερες ότι τώρα η Batiste έφτιαξε dry shampoo που κάνουν και καλό στα μαλλιά σου; Έχεις αρκετούς παραπάνω λόγους να χρησιμοποιείς την νέα σειρά Batiste Hair Benefits, τους οποίους θα σου αναλύσουμε ευθύς αμέσως.

  • Διαθέτει την νέα ‘invisible’ φόρμουλα ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό σημάδι μετά από την εφαρμογή και προσφέρει ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα!
  • Έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες που έχουν τα μαλλιά μας: ενυδάτωση, ενυδάτωση/επανόρθωση, όγκος και καταπολέμηση του φριζαρίσματος!
  • Είναι εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά!
  • Έρχεται σε ανανεωμένη συσκευασία!
  • Έχει καινούργιο σύστημα ψεκασμού!

Αναλόγως με τις ανάγκες των μαλλιών σου διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει: 

Το Hydrate:

Μήπως τα μαλλιά σας είναι ξηρά και αφυδατωμένα; Τότε το Hydrate θα είναι ο σύμμαχός σας για την ενυδάτωση των μαλλιών σας και την απορρόφηση της λιπαρότητας. Το Hydrate είναι ειδικά σχεδιασμένο για ξηρά μαλλιά που χρειάζονται ενυδάτωση, καθώς είναι εμπλουτισμένο με το ενυδατικό αβοκάντο. Δεν δημιουργεί καθόλου λευκά υπολείμματα χάρη στην φόρμουλα Invisible που διαθέτει και είναι εξαιρετικά ελαφρύ.

Το Damage Control:

Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τα ταλαιπωρημένα μας μαλλιά! Το Damage Control είναι κατάλληλο για ενδυνάμωση και επανόρθωση καθώς είναι ειδικά διαμορφωμένο για αδύναμα μαλλιά. Απορροφά την λιπαρότητα και είναι εμπλουτισμένο με κερατίνη προστατεύοντας τα μαλλιά από τις καθημερινές καταπονήσεις, βοηθώντας στην ενδυνάμωση της τρίχας. Είναι ελαφρύ και δεν αφήνει λευκά υπολείμματα μετά από τη χρήση.

Το Volume:

Αν θέλετε να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας, το Volume είναι το κατάλληλο προϊόν για εσάς! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για λεπτά μαλλιά και απορροφά την λιπαρότητα. Βοηθάει τα μαλλιά να φαίνονται γερά και γεμάτα όγκο καθώς είναι εμπλουτισμένο με ένα πολύ γερό σύμπλεγμα κολλαγόνου. Δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα και είναι πολύ ελαφρύ.

Το De-Frizz:

Εάν η υγρασία είναι και για εσάς ο μεγαλύτερος εχθρός, θα το λατρέψετε! Αποτρέπει το φριζάρισμα και απορροφάει την λιπαρότητα. Το De-Frizz είναι εμπλουτισμένο με καρύδα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για μαλλιά που φριζάρουν. Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς, δεν βαραίνει τα μαλλιά και δεν δημιουργεί λεύκα υπολείμματα.