Σας έχουμε πει πόσο μας αρέσουν τα ζωντανά φίλτρα του Instagram. Σας έχουμε γράψει και ολόκληρο κείμενο με οδηγίες για το πως να τα χρησιμοποιήσετε. Τις τελευταίες μέρες έχουμε πάθει εμμονή με το νέο φίλτρο Dior Lipsss της Dior Makeup και στέλνουμε όλη μέρα φιλιά στους ακολούθους μας! Ένα pop, τρισδιάστατο φίλτρο που μας δίνει την δυνατότητα να μοιραστούμε θετικά vibes γεμάτα με κόκκινο κραγιόν. Και όχι οποιοδήποτε κραγιόν, το Rouge Dior, φυσικά. 

Πως θα χρησιμοποιήσετε και εσείς το νέο φίλτρο Dior Lipsss; 

Πηγαίνετε στο προφίλ του @DiorMakeup στο Instagram.

Dior Lipsss

Πάνω στα highlights θα δείτε την ενότητα “Dior Lipsss”. Κάντε κλικ και θα βρείτε πολλά stories όπου χρησιμοποιείται το φίλτρο, μεταξύ άλλων και αυτό της παρακάτω εικόνας.

Dior Lipsss

Πατήστε εκεί που οδηγεί το γαλάζιο βελάκι ώστε να χρησιμοποιήσετε και εσείς το φίλτρο. Στείλτε πολλά, πολλά Dior φιλιά στους φίλους σας!

Ζωηρά, κινούμενη χείλη με ένα άγγιγμα πολυτέλειας, αυτά τα σουρεαλιστικά σαρκώδη χείλη φωτίζουν το πρόσωπο και αλλάζουν χρώμα με κάθε κίνηση των βλεφαρίδων. Ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη θα αλλάξει επίσης το χρώμα του λογότυπου Dior. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε τα ονόματα των αγαπημένων σας όταν του στέλνετε Dior φιλιά μέσω των Insta Stories σας.

Πως δημιουργήθηκε το νέο φίλτρο Dior Lipsss της Dior Makeup;

Σε συνέχεια της συνεργασίας με την καλλιτέχνη Ines Alpha για την γιορτινή συλλογή 2019, το μακιγιάζ Dior και ο Peter philips με χαρά παρουσιάζουν το Dior Lipsss. Το νέο φίλτρο επαυξημένης πραγματικότητας για το Instagram, δημιουργημένο σε συνεργασία με το περιοδικό Exhibition.

Αντλώντας έμπνευση από μία σειρά επεισοδίων ομορφιάς του Pierre Debusschere για το τεύχος Guru του περιοδικού Exhibition το 2019, αυτή η νέα διαδικτυακή εμπειρία μακιγιάζ «3Dior Makeup» παίζει με το γραφιστικό μακιγιάζ που δημιούργησε ο Peter Philips για το μοντέλο He Cong.

Μία εικόνα που που παρουσιάζει μία δυνατή, ζωηρή καλλιτεχνική κατεύθυνση, έντονα εστιασμένη στο Rouge Dior. Σε συνδυασμό με ένα κολάζ, επίσης σχεδιασμένο από τον Peter Philips, αυτή η εικόνα έρχεται στη ζωή μέσα από αυτό το ευχάριστο και παιχνιδιάρικο φίλτρο.

«Η επιθυμία να ξεπεράσουμε τα όρια και να εξερευνήσουμε νέες εικονικές επιλογές βρίσκεται στον πυρήνα του DNA του περιοδικού Exhibition. Συνεπώς, μεταφέραμε αυθόρμητα τον δημιουργικό κόσμο του Peter Philips από το έντυπο περιοδικό στο βασίλειο της επαυξημένης πραγματικότητας. Το στυλ κολάζ και τα μεγαλειώδη κόκκινα χείλη του σχεδίου Lipsss ταιριάζουν ιδανικά για ένα φίλτρο στο Instagram», λέει η Isabelle Constant, συνεργάτις του Exhibition.

Διαβάστε ακόμη: Χρόνια πολλά στο… εμβληματικό κραγιόν 999 της DIOR!