Το ιστορικό πλέον beauty brand της Lancaster, που εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα για την ρουτίνα της ομορφιάς μας, προχωρά σε ένα νέο βήμα, για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκός έδαφος. Μάλιστα, για την πρωτοποριακή αυτή κινήσή της να εγκαταστήσει το δικό της Repair Clinic, επιλέγει την Αθήνα ως πρώτο σταθμό στην Ευρώπη, στο Hondos Center Ομόνοιας. To νέο μεγάλο βήμα γιορτάστηκε την Τρίτη 05 Οκτωβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, beauty editors, celebrities και influencers παρευρέθηκαν στο πιο εμβληματικό κατάστημα Hondos Center της Αθήνας προκειμένου να ζήσουν από κοντά τη διαδραστική εμπειρία Lancaster και να γνωρίσουν τη νέα ταυτότητα της μάρκας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το λόγο πήρε η Training Manager της μάρκας, κα Άντζελα Σάρλη, η οποία προχώρησε σε μία ιστορική αναδρομή της μάρκας αναφορικά με την πλούσια κληρονομιά, τα επιτεύγματα της Lancaster ανά τα χρόνια και τις καινοτομίες που πρώτη έχει εισάγει στο χώρο των προϊόντων περιποίησης, skin care & sun care.

Ο νέος χώρος της Lancaster στο Hondos Center Ομόνοιας αποτελεί το δεύτερο αντίστοιχό του στον κόσμο, ακολουθώντας την Κίνα, και το πρώτο της Ευρώπης, ενώ το ίδιο concept τοποθετήθηκε πρόσφατα και στο κατάστημα Hondos Center Apollonia Politia, στη Θεσσαλονίκη.

Με σύνθημα το «Repair is our DNA», η Lancaster πρεσβεύει την καινοτομία στην επιδιόρθωση και την προστασία της επιδερμίδας καθώς μέσω των προϊόντων της βοηθά τα κύτταρα να επαναπρογραμματιστούν ώστε η επιδερμίδα να αντιστέκεται στα σημάδια της φθοράς του χρόνου. Αποστολή της Lancaster είναι να αλλάξει το μέλλον της επιδερμίδας και το επιτυγχάνει χάρη στα 75 χρόνια πρωτοποριακής ιστορίας της.

 Γεννημένη το 1946 στο Μονακό, η Lancaster πρώτη αξιοποίησε τη δύναμη νέων τεχνολογιών για κυτταρική ανανέωση. Χρησιμοποίησε πρώτη τη ρετινόλη σε προϊόντα περιποίησης, συστατικό που μέχρι και σήμερα θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα αντιγηραντικά συστατικά. Διασημότερη πρέσβειρα του brand υπήρξε η πριγκίπισσα του Μονακό, Grace Kelly, η οποία το 1966, ανέθεσε στη Lancaster την προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας της από τον ήλιο της Μεσογείου αλλά και την αποτροπή και επιδιόρθωσή της από πρόωρη γήρανση. H Lancaster έχει στο ενεργητικό της πλήθος κι άλλων καινοτομιών η οξυγόνωση της επιδερμίδας με συστατικά που μεταφέρουν οξυγόνο στα κύτταρα αλλά και ο συνδυασμός της γενετικής και της επιγενετικής, δημιουργώντας ένα αποκλειστικό συστατικό που προστατεύει και επιδιορθώνει την ακεραιότητα των κυττάρων από κάθε μορφή φθοράς (ακτινοβολία UV, stress, βιολογικούς παράγοντες).

Σήμερα, η Lancaster αποτελεί μία εμβληματική εταιρία ομορφιάς που χάρη στην πλούσια εμπειρία και την επιστήμη που αξιοποιεί, αποτελεί τον Νο1 σύμμαχο ομορφιάς κάθε σύγχρονης γυναίκας.