Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου πρέπει να είναι αναγκαίος ακόμα κι όταν δεν βάφεσαι. Μπορεί να νομίζεις ότι χρειάζεται μόνο όταν έχεις προσθέσει μακιγιάζ, αλλά αυτό είναι ένα μύθος αφού μαζί απομακρύνονται και όλοι οι ενοχλητικοί “επισκέπτες” όπως για παράδειγμα, η σκόνη, ο ιδρώτας και τα μικρόβια.

Η νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού από τη Nivea, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες που χρειάζεται η επιδερμίδα του προσώπου ακόμα κι όταν εκείνη παραμένει αφυδατωμένη. Η Nivea που για περισσότερο από 100 χρόνια συντροφεύει την γυναικεία επιδερμίδα.

Αποτελείται από:

#1. Το NIVEA Creme Care το Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου, αποτελεί το βασικό προϊόν για κάθε γυναίκα που κύριο μέλημά της δεν είναι ο χρόνος, αλλά το αποτέλεσμα. Με ιδιαίτερα πλούσια υφή, εφαρμόζεται εύκολα με τη χρήση βαμβακιού και αφαιρείται με τονωτική λοσιόν, καθαρίζοντας έτσι αποτελεσματικά από μακιγιάζ και ρύπους.

CremeCare_Milk

#2. Η NIVEA Creme Care Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου είναι το ιδανικό προϊόν. Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνοντας ρύπους, σκόνη, νεκρά κύτταρα και περιττό σμήγμα ενώ αφήνει το πρόσωπό μοναδικά απαλό, αφαιρώντας γρήγορα και εύκολα όλη την κούραση της ημέρας!

CremeCare_Cream

#3. Με τα Creme Care Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ, η NIVEA σου προσφέρει ένα πρακτικό και αποτελεσματικό προϊόν που θα λατρέψει η επιδερμίδα σου και… που χωράει παντού! Εμπλουτισμένα με περιποιητική λοσιόν NIVEA, έχουν δημιουργηθεί από extra απαλό, υψηλής ποιότητας υλικό και αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Αφαιρούν αποτελεσματικά ακόμη και το επίμονο μακιγιάζ, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή.

μαντηλάκι