Η περιποίηση της επιδερμίδας από διάφορους καθημερινούς παράγοντας, πρέπει να γίνεται με σωστό τρόπο και με κατάλληλα προϊόντα. Στην αγορά σίγουρα μπορείς να βρεις πολλά, αλλά λίγα έχουν το αποτέλεσμα που πρέπει. Η Nivea εδώ και χρόνια θεωρείται πρωτοπόρος σε θέματα φροντίδας, γι’αυτό λανσάρει νέα προϊόντα για σωστή καταπολέμηση και προστασία.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει αποσμητικό, καθαρισμό προσώπου, περιποίηση σώματος και αντηλιακή προστασία.

Το αποσμητικό βρίσκεται σε κάθε γυναικεία τσάντα, γι’αυτό το Nivea Protect & Care θεωρείται επάξια το πιο περιποιητικό αποσμητικό. Ο λόγος γιατί η σύνθεση του δεν περιέχει οινόπνευμα, ενώ συμπεριλαμβάνει επιλεγμένα συστατικά ώστε να προσφέρει περισσότερη φροντίδα.

Ο καθαρισμός αντίστοιχα του προσώπου, πρέπει να γίνεται καθημερινά. Η Nivea Creme Care, καθαρίζει σε βάθος και παράλληλα, διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας σε υψηλά επίπεδα. Η σειρά αποτελείται από τρία διαφορετικά προϊόντα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας. To NIVEA creme care γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου, τη NIVEA creme Care κρέμα καθαρισμού προσώπου και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ NIVEA creme care.

Η κρέμα περιποίησης της επιδερμίδας, βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ γι’αυτό και η νέα NIVEA care, έρχεται να χαρίζει εντατική θρέψη χωρίς ίχνος λιπαρότητας, ενώ βασίζεται στο νερό και περιέχει υγρούς κρυστάλλους κεριού.

Τέλος, τώρα που ο ήλιος θα ξεκινήσει να καίει περισσότερο, η αντηλιακή προστασία είναι σημαντική. Γι’αυτό η έκθεση στον ήλιο μπορεί να καταπολεμηθεί με τη NIVEA Sun Protect & Moisture, η οποία το 2016 επαναλανσάρεται με βελτιωμένη σύνθεση για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση.

12822635_10153254023886901_1338360116_o