Άκου τώρα ένα μικρό μυστικό, εγώ Game of Thrones δεν έχω δει! Αλλά πραγματικά έχω ξετρελαθεί με τα μαλλιά της Khaleesi και τις κοτσίδες της. Τώρα ειδικά που τα μαλλιά μου άρχισαν να μακραίνουν είναι η ιδανική περίοδος για να αρχίσω να τα κάνω έτσι.. Άσε που ξέρεις όταν ανοίγει ο καιρός ξεπηδούν συνέχεια ολοένα και περισσότερα άρθρα που λένε πως να κάνεις γαλλικές κοτσίδες κτλ κτλ. Ε λοιπόν, να τα πάρουμε από την αρχή, ναι όντως είναι ένα δύσκολο χτένισμα γιατί έχει γαλλικές κοτσίδες αλλά το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει (και εσένα και τους γύρω σου).

Το μυστικό για να πετύχεις αυτό το χτένισμα είναι να μην έχεις λουστεί κάποιες μέρες, ιδανικά μια με δύο ημέρες ώστε τα μαλλιά σου να πέσουν πιο όμορφα. Ξεκίνα κάνοντας μια χωρίστρα και στη συνέχεια θα πρέπει να πλέξεις δύο γαλλικές κοτσίδες προσθέτοντας κάθε φορά και μια μικρή τούφα από τα μαλλιά που είναι κάτω φέροντας την τούφα προς τη μέση. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία και από την άλλη μεριά. Όταν τελειώσεις και πιάσεις τις δύο κοτσίδες με λαστιχάκι δοκίμασε να κάνεις ακριβώς το ίδιο ξεκινώντας λίγο πιο κάτω και συγκεκριμένα στο ύψος του αυτιού.

Από την άλλη αν δεις ότι δεν τα πολυκαταφέρνεις μόνη σου τότε μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τον κομμωτή σου ενώ ζήτησε να ολοκληρώσει το look χρησιμοποιώντας τα προιόντα της Authentic Beauty Concept.

Από τις εξαιρετικά επεξεργασμένες φόρμουλες, πάμε σε προσεκτικά επιλεγμένα, αγνά συστατικά. Από τα υπερβολικά glamorous μαλλιά, πάμε σε πραγματικά αυθεντικά χτενίσματα. Από τις τέλεια ρετουσαρισμένες εικόνες ομορφιάς και την απόμακρη εταιρική επικοινωνία, πάμε σε υλικά επικοινωνίας τα οποία είναι αυθεντικά και συζητήσεις οι οποίες είναι ειλικρινείς και άμεσες. Από τη γρήγορων ρυθμών ζωή, πάμε σε στιγμές αποσύνδεσης. Η σημερινή γενιά είναι μέρος μιας ευρύτερης φιλοσοφίας, που επικοινωνεί την επιθυμία για αλήθεια και αυθεντικότητα.

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT πιστεύει ότι ό,τι αφήνεις εκτός είναι το ίδιο σημαντικό με ό,τι συμπεριλαμβάνεις. Οι συνθέσεις περιποίησης και styling μας είναι vegan*, δημιουργημένες με τη φιλοσοφία «free-from»· είναι χωρίς sulfates, parabens, σιλικόνες, ορυκτέλαια και τεχνητές χρωστικές. Είναι προϊόντα με ακεραιότητα. Αγνά, φυσικά, απλά, ευχάριστα, προσεκτικά επιλεγμένα.

Capture

Μέσω του AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT η φύση συναντά την επιστήμη με αγνά συστατικά, που ενεργοποιούνται με υπέρηχους  και απόσταξη ατμού· πρόκειται για έναν εξαιρετικά ήπιο τρόπο εκχύλισης των φυσικών συστατικών – που ταυτόχρονα διατηρεί τα οφέλη τους – όπως το μάνγκο κι ο βασιλικός της σειράς Hydrate.