Ψάχνεις ανοιξιάτικα αρώματα για να ανανεώσεις την συλλογή σου; Είσαι στο κατάλληλο άρθρο, αφού συγκεντρώσαμε τα πιο ωραία νέα αρώματα των αγαπημένων μας brands. Έχουμε ένα για κάθε γούστο: θέλεις κάτι λουλουδένιο; θέλεις κάτι τολμηρό και μεθυστικό; θέλεις ένα πουδρένιο άρωμα που να μυρίζει «καθαριότητα»; Κάτι να ξυπνάει τις αισθήσεις; Θα βρεις το ιδανικό παρακάτω:

Τα top αρώματα της φετινής Άνοιξης

 Tom Ford – Tubéreuse Nue: Το μεθυστικό unisex άρωμα

Ο Tom Ford είναι γνωστός για τα αρώματά του τα οποία αποπνέουν νότες λουλουδιών και… μυστηρίου. Το εμβληματικό brand παρουσιάζει την νέα δημιουργία της συλλογής Private Blend, το TUBÉREUSE NUE. Μια νέα οσφρητική εμπειρία, όπου το άνθος τουμπερόζας, με την τολμηρή φήμη, αναμειγνύεται με την απροκάλυπτη ισχύ που αναδύουν οι βελούδινες νότες suede.

Γνωστή ως “Ερωμένη της νύχτας,” η τουμπερόζα είναι εύθραυστη και διακριτική την ημέρα, αποκαλύπτοντας την αληθινή της κυριαρχία τα μεσάνυχτα, όταν ανθίζει. Ο μοναδικός χαρακτήρας της αναδεικνύεται κάτω από το σεληνόφως, ενώ για να ανθίσει τη βοηθούν νυκτόβιοι επικονιαστές. Καθώς πέφτει η νύχτα, αποκαλύπτεται ο διττός χαρακτήρας του περιβόητου και μεθυστικού αρώματος της με σαγηνευτικά μπαχαρικά, απελευθερώνοντας ακραίο μαγνητισμό.

Μπορείς να το κάνεις δώρο στο αγόρι σου και να ψεκάζεσαι και εσύ με αυτό όποτε είσαι σπίτι του, αφού πρόκειται για unisex άρωμα.

Τι σε κάνει να νιώθεις ζωντανή; Το νέο άρωμα Hugo Boss Alive

Πότε ένιωσες τελευταία φορά ζωντανή; Με αυτές τις ερωτήσεις μας προσκαλεί η Hugo Boss, εμάς και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να γιορτάσουμε τις απλές στιγμές της ζωής – τις μικρές στιγμές σύνδεσης, θετικής ενέργειας και ευτυχίας μας υπενθυμίζουν ότι η ομορφιά βρίσκεται γύρω μας σε κάθε νέα ημέρα που ξημερώνει. Ταυτόχρονα, δημιούργησε το άρωμα Alive που ξυπνάει τις αισθήσεις.

Πρόκειται για ένα φωτεινό και πολύ θηλυκό άρωμα σε απαλές ροζ – χρυσές αποχρώσεις που υπενθυμίζουν ότι η ομορφιά της ζωής βρίσκεται μέσα σε κάθε νέα ημέρα που ξημερώνει!

Η έμπνευση του συναρπαστικού αρώματος Boss Alive Eau De Τoilette προσκαλεί τις γυναίκες σε όλον τον κόσμο να σκεφτούν τι τις κάνει να νιώθουν ζωντανές και να δώσει η κάθε μία τη δική της προσωπική απάντηση!

Ο Francis Kurkdjian μας ξανά συστήνει το άρωμα τριανταφύλλου

Οι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, φορούν αρώματα με βασικό συστατικό το τριαντάφυλλο εδώ και αιώνες. Σήμερα, το Maison Francis Kurkdjian μας καλεί να ανακαλύψουμε ξανά À la rose και το l’Homme À la rose, δύο eaux de parfum που γεννήθηκαν από την ίδια έμπνευση και φιλοδοξία: να δώσουν στους άντρες και τις γυναίκες τη δύναμη να φορέσουν ένα σύγχρονο τριαντάφυλλο.

Ένα αρωματικό ντουέτο, που αλληλοσυμπληρώνεται, όχι μόνο μέσα από αντίστοιχες οσφρητικές νότες, αλλά και μέσα από τα συναισθήματα που ξυπνάει. Φυσική φρεσκάδα, τολμηρή σύνθεση και απροκάλυπτος αισθησιασμός. Θα το τολμήσεις;

Είσαι πανέμορφη και το μαρτυράει ακόμη και το άρωμά σου

Η ομορφιά δεν είναι μόνο η εξωτερική μας εμφάνιση. Είναι και το «μέσα» μας, και η αύρα μας. Ακόμη και η μυρωδιά μας.

Σε αυτό συμφωνεί και ο Michael Kors που εξυμνεί την αδάμαστη γυναικεία φύση και το δυναμικό, γεμάτο ζωντάνια πνεύμα της γυναίκας. Έτσι, το νέο του άρωμα Gorgeous αυτό το άρωμα ενσαρκώνει την αυτοπεποίθηση χωρίς συμβιβασμούς  και τη σημαντικότητα του να νιώθεις υπέροχα με τον εαυτό σου.

Byredo: Ένα «κοκτέιλ» συναισθημάτων με ένα μόνο ψέκασμα

Byredo παρουσιάζει το Mixed Emotions, ένα «απόσταγμα» των συναισθηματικών ups & downs, που αντανακλά μια ασταθή πραγματικότητα και έναν κόσμο ρευστό. Εξερευνώντας τη δυσαρμονία και τη διχοτομία, το νέο eau de parfum ευθυγραμμίζει το οικείο με το άγνωστο σε ένα άρωμα που εκφράζεται μέσα από τις αντιθέσεις του.

Αυτό δηλώνει και ο Creative Director και Founder της Byredo, Ben Gorham. «Κλείνουμε συναισθήματα σε μπουκάλια, αυτή είναι η δουλειά μας. Ελπίζω πως, όταν κάποιος διαβάζει την ετικέτα ενός αρώματός μας ταυτίζεται με το συναίσθημα που εκφράζει στην πιο απλή μορφή του και μετά, βρίσκει κάτι πιο βαθύ να συνδεθεί: την αντιπαράθεση του οικείου με το άγνωστο.»

Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Δείτε ακόμη: Τα προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε την περασμένη εβδομάδα: