Μετά την ηλικία των 40 το πρόσωπο μιας γυναίκας απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Είναι άλλωστε και η ηλικία που οι αλλαγές γίνονται πιο αισθητές. Το δέρμα λεπταίνει και εμφανίζονται πιο έντονες ρυτίδες και χαλάρωση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μια γυναίκα στα 40, τα 50 και τα 60 δε μπορεί να είναι πανέμορφη και λαμπερή. Απλώς θα πρέπει να αλλάξει λίγο τη ρουτίνα περιποίησής της και να χρησιμοποιεί ποιοτικά προϊόντα για το πρόσωπο, όπως αυτά που περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας Nuxe.

Για άψογη επιδερμίδα στη δεκαετία των 40 πρέπει να τηρούνται κάποιοι βασικοί κανόνες:

-Πολύ καλός καθαρισμός:

Τα προϊόντα καθαρισμού και η συνέπεια στη διαδικασία είναι το άλφα και το ωμέγα της ομορφιάς και της νεανικής όψης. Καλό είναι να χρησιμοποιούνται ποιοτικά σαπούνια και όχι αυτά που διατίθενται σε χαμηλή τιμή στο εμπόριο. Συνήθως έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υπόσχονται. Πάντα πρέπει να επιλέγουμε προϊόντα ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας μας.

Εντατική ενυδάτωση:

Αυτό που χρειάζεται η πιο ώριμη επιδερμίδα για να αντιμετωπίσει τα σημάδια γήρανσης είναι η ενυδάτωση. Οι σύγχρονες ενυδατικές κρέμες προσφέρουν πολλαπλά οφέλη και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Ιδανική επιλογή για απόλυτη ενυδάτωση και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος είναι η Merveillance Expert Cream της Nuxe για κανονικές επιδερμίδες ή η rich εκδοχή της για δέρματα ξηρά. Απαραίτητη είναι και η χρήση της κρέμας νυκτός που συσφίγγει και τονώνει το δέρμα το επόμενο πρωί.

-Serum πριν από την κρέμα:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό ορό (serum) πριν από την κρέμα σε όλες τις γραμμές προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, το οποίο δρα στις πιο βαθιές στοιβάδες της επιδερμίδας. Το serum της σειράς Merveillance προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα lifting που διαρκεί μέχρι και 8 ώρες.

-Μην ξεχνάτε την κρέμα ματιών:

Χρησιμοποιήστε αντιγηραντική κρέμα ματιών πρωί και βράδυ, για να ενυδατώσετε και να προστατεύσετε αυτή την ευαίσθητη περιοχή. Η κρέμα ματιών Merveillance Expert Eye Contour της Nuxe εγγυάται ορατή αποτελεσματικότητα κατά του οιδήματος των μαύρων κύκλων μετά από ένα μήνα.