Η Υβόννη Μπόσνιακ αποτελεί μια παρουσία που ξεχωρίζει για το στυλ και κυρίως για τα λαμπερά μαλλιά της. Ο δυναμικός χαρακτήρας συνδυάζεται με ένα σοφιστικέ προφίλ, ενώ η ενασχόληση της με τη μόδα ως σχεδιάστρια, συνθέτουν έναν ιδιαίτερο συνδυασμό ομορφιάς και πάθους. Είναι ακριβώς το είδος γυναίκας που θέλουμε να μάθουμε τα μυστικά της λάμψης της. Έτσι θα μπορέσουμε να τα εφαρμόσουμε κι εμείς στην καθημερινότητά μας.

Η ιαπωνική μάρκα επαγγελματικής περιποίησης shu uemura art of hair

Η shu uemura art of hair είναι η ιαπωνική μάρκα επαγγελματικής περιποίησης αφιερωμένη στην τέχνη των μαλλιών. Η Υβόννη αγαπά τη shu uemura art of hair εδώ και χρόνια. Ο λόγος είναι τα υπέροχα συστατικά και ο μίνιμαλ σχεδιασμό των προϊόντων τους. Όπως αναφέρει η ίδια, “είναι μια μάρκα που αγαπά τα υγιή και όμορφα μαλλιά. Αναδεικνύει την περιποίηση τους σε μια μορφή τέχνης. Αυτή η φιλοσοφία με εκπροσωπεί απόλυτα και είναι αυτό ακριβώς που ζητούσα: πολυτέλεια στην καθημερινότητα, με ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στα μαλλιά, αλλά και μια μοναδικά αισθησιακή και άκρως προσωποποιημένη εμπειρία”.

Tips για υγιή μαλλιά μέσα από τα social media

Μάλιστα, σε συνεργασία με τη shu uemura art of hair, η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράζεται την αγαπημένη της περιποίηση για υγιή και όμορφα μαλλιά. Η Υβόννη θα μοιραστεί μέσα από τα social media της το «ταξίδι» της για πιο υγιή μαλλιά με τη βοήθεια των αγαπημένων της προϊόντων. Επίσης, θα τη συνοδεύσουν οι συμβουλές των hair experts της shu uemura για την ιδανική περιποίηση των μαλλιών. Η Shu Uemura Art of Hair διατίθεται σε επιλεγμένα πολυτελή κομμωτήρια και online.

Διαβάστε επίσης:

Leave a Reply

Your email address will not be published.