Το Evian είναι κάθε χρόνο – έτσι και φέτος – ο σύμμαχός μας για ένα δροσερό καλοκαίρι με το Evian Brumisateur που φροντίζει την επιδερμίδα και δίνει διάρκεια στο μακιγιάζ μας. Είναι το μυστικό μας για αψεγάδιαστο μακιγιάζ και μέγιστη φροντίδα του δέρματος, κατευθείαν από τις Γαλλικές Άλπεις.

Πως θα δώσετε την μέγιστη ζωντάνια στο μακιγιάζ σας μόνο με ένα προϊόν; Το Evian Brumisateur

  • Πριν αρχίσετε να απλώνετε τα προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό σας, αφυπνίστε τη θαμπή επιδερμίδα και ανακουφιστείτε από το αίσθημα πρηξίματος γύρω από τα μάτια.
  • Αφού εφαρμόσετε τη βάση του make up σας, ψεκάστε για 2 δευτερόλεπτα 30 εκ. μακριά από το πρόσωπο και αφήστε το να στεγνώσει. Έτσι θα σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ και θα απομακρυνθεί το περιττό προϊόν για ένα ομοιόμορφο, φυσικό look.
  • Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ζωντανέψετε το μακιγιάζ σας ψεκάζοντας το Evian Brumisateur. Ταμπονάρετε με ένα καθαρό beauty blender ώστε να αναμειχθεί το Evian με το μακιγιάζ σας.
  • Το βράδυ ολοκληρώστε το ντεμακιγιάζ με το evian® brumisateur για καθαρό και φρέσκο δέρμα.

Δεν περιορίζεται μόνο στην ζωντάνια και την σταθεροποίηση του μακιγιάζ αλλά προσφέρει και άμεση ενυδάτωση τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Οι χρήσεις του Evian Brumisateur εκτείνονται σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας μας. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο κατά την άθληση, καταπραΰνει και ανακουφίζει κατά την αλλαγή πάνας την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα καθώς έχει ουδέτερο PH, βρίσκοντας έτσι τη θέση του στην τσάντα του καθενός!

Το evian® brumisateur με το φυσικό μεταλλικό νερό evian® από τις φημισμένες πηγές των Γαλλικών Άλπεων ενυδατώνει την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο. Κάθε ψέκασμά του απλώνεται ομοιόμορφα, ενυδατώνει, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Εννοείται πως είναι δερματολογικά ελεγμένο και είναι και διαθέσιμο σε τρία πρακτικά μεγέθη.

Έτσι, μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας: στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο (50ml), στο γυμναστήριο, στο βρεφικό καρότσι ή στην παραλία χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια υπέροχη αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας.

Βρείτε το evian® brumisateur στα καταστήματα Hondos Center.