Θέλεις πάντα το μακιγιάζ σου να είναι όπως πρέπει. Υπάρχουν μερικά tips για να κάνεις σωστά το καθημερινό, βασικό μακιγιάζ.

1. Φρύδια

Χρησιμοποιούμε πάντα μολύβι ματιών ή σκιά στην απόχρωση των φρυδιών μας. Ποτέ πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό. Χτενίζουμε πάντα με ένα παλιό πινέλο μάσκαρας προς τα επάνω για να βρούμε το φυσικό τόξο του φρυδιού μας.

2. Περίγραμμα χειλιών

Φροντίζουμε πάντα το περίγραμμα να είναι στον ίδιο τόνο με το κραγιόν ή τουλάχιστον έναν τόνο πιο σκούρο. Ποτέ δεν ξεφεύγουμε πολύ από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών μας, γιατί θα δείχνει ψεύτικο.

3. Γέμισμα στα χείλη

Πάντα γεμίζουμε τα χείλη μας με το μολύβι χειλιών και μετά χρησιμοποιούμε το κραγιόν για μεγαλύτερη διάρκεια. Ιδανικά τοποθετούμε το κραγιόν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιούμε το ειδικό πινέλο.

4. Eyeliner

Η γραμμή μας πρέπει πάντα να έχει ανοδική πορεία, να είναι λεπτή και να καταλήγει πιο γεμάτη. Προσοχή στον τύπο eyeliner που χρησιμοποιούμε. Επιλέγουμε αυτό που βολεύει το χέρι μας.

5. Ρουζ

Στο ρουζ πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση να βρούμε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας. Τοποθετούμε το ρουζ στα ζυγωματικά μας. Για να τα εντοπίσουμε, χαμογελάμε ελαφρά μπροστά στον καθρέφτη μας.

As simple as that!

Leave a Reply

Your email address will not be published.