Η μορφοποίηση και το styling των μαλλιών δεν ήταν ποτέ πριν πιο εύκολα! Τώρα, χάρη στο αυτόματο σίδερο για το κατσάρωμα των μαλλιών Bellissima Ricci & Curl από την Imetec, έχετε στη διάθεσή σας ένα επαναστατικό εργαλείο hair styling που σας επιτρέπει να δημιουργείτε τέλειες μπούκλες και σαγηνευτικά κυματιστά μαλλιά στη στιγμή. Με το Bellissima Ricci & Curl τα μαλλιά σας αποκτούν όγκο και γοητεία. Λίγα μόνο δευτερόλεπτα είναι αρκετά για ένα άψογο και άκρως λαμπερό styling.

To Bellissima Ricci & Curl είναι το πρώτο εργαλείο hair styling που διαθέτει το Automatic Rotating Curl, ένα αυτόματο σύστημα περιστροφής για να αποκτήσετε διαφορετικούς τύπους σγουρών και κυματιστών μαλλιών ανάλογα με τις προτιμήσεις, τις περιστάσεις και τη διάθεση σας. Το αυτόματο σύστημα περιστροφής τυλίγει απαλά την μπούκλα θερμαίνοντας και φορμάροντάς τη σε λίγα δευτερόλεπτα: απλά τοποθετήστε την τούφα, πατήστε το κουμπί και όταν ακούσετε το ηχητικό σήμα αφαιρέστε την από τον κύλινδρο για να αποκτήσετε υπέροχες μπούκλες.

Bellissima Ricci&Curl (3)

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Bellissima Ricci&Curl σε εκπλήσσει με μία σειρά από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που απαντούν στις ανάγκες hair styling των γυναικών. Με μπούκλες, κυματιστά μαλλιά, ή «δαχτυλίδια», όπως και αν θέλετε να φτιάξετε τα μαλλιά σας, το Bellissima Ricci&Curl έχει το σωστό τρόπο να δώσει νέα κίνηση στα μαλλιά σας, καταφέρνοντας άψογο αποτέλεσμα με ένα μόνο «κλικ».

Με το σύστημα Click & Curl, οι τέλειες μπούκλες δεν ήταν ποτέ άλλοτε πιο εύκολες:  απλά τοποθετήστε την τούφα στον κύλινδρο, πατήστε το κουμπί και τα μαλλιά σας αυτόματα θα λάβουν τη μορφή που επιθυμείτε. Το ηχητικό σήμα θα σας ενημερώσει για το πότε τα μαλλιά θα είναι έτοιμα με τις επιθυμητές μπούκλες.

Την μέγιστη προστασία για τα μαλλιά σας εξασφαλίζει το “Silk Effect” Gloss Ceramic Coating, η επίστρωση του κυλίνδρου που εγγυάται την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και προστατεύει τις τούφες για απαλά και λαμπερά μαλλιά.

Bellissima Ricci&Curl (2)

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει τέλειο styling και υψηλή προστασία είναι το Thermo Control, το σύστημα ηλεκτρονικής ρύθμισης της θερμοκρασίας που σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ 190 °C – 220 °C.

Τέλος, με το σύστημα «διπλής κατεύθυνσης» Bidirectional, η τούφα μπορεί να «λυθεί» σε δύο κατευθύνσεις επιτυγχάνοντας πολλά διαφορετικά styling, ανάλογα με τις μπούκλες ή τα κυματιστά μαλλιά που επιθυμείτε. Επιπλέον, το φορμάρισμα γίνεται πιο γρήγορο με το καινοτόμο  Quick Heating System, που επιτρέπει στο Bellissima Ricci&Curl να θερμαίνεται σε λίγα δευτερόλεπτα.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ BELLISSIMA RICCI & CURL

Με το Belissima Ricci&Curl πετυχαίνεις τέλειες μπούκλες, πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ: πρώτα απ’ όλα, καθόρισε τη θερμοκρασία και επέλεξε το μέγεθος της τούφας που θέλεις να φορμάρεις. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το χρόνο που θα αφήσετε την τούφα εντός και την κατεύθυνση της περιστροφής. Έτσι, μπορείτε να πετύχετε από ελαφρώς κυματιστά μαλλιά μέχρι «αυστηρές», καλοσχηματισμένες μπούκλες.  Μετά από το στάδιο αυτό, απλά τοποθετήστε την τούφα από τα μαλλιά στον κύλινδρο, πατήστε το κουμπί αυτόματης περιστροφής και περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ακούσετε τον ήχο ειδοποίησης. Στη συνέχεια, αφήστε ελεύθερα τα μαλλιά σας και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία και όλες τις τούφες, για να πετύχετε εύκολα τέλειο styling.

Bellissima Ricci&Curl (4)

Bellissima Ricci & Curl – Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 79.90 €

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Bellissima Ricci & Curl:

WEBSITE: http://bellissima.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/BellissimaImetecGreece
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bellissima_gr
Follow us: #youarebellissima #expressyourself