Η νέα σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών της The Body Shop πραγματικά μας ενθουσίασε, μιας και ανάμεσα στα silicone και cruelty-free προϊόντα βρίσκονται και τα καινοτόμα cleansing hair scrubs (για τα οποία θα σου πω τα πάντα παρακάτω)! Η The Body Shop μας έχει εδώ και καιρό συνηθίσει στην ηθική χρήση των προϊόντων της φύσης, καθώς πάντα προσπαθεί να δημιουργεί vegan προϊόντα περιποίησης, ενώ τα υλικά της προέρχονται από προμηθευτές που σέβονται τη φύση και αμείβονται δίκαια.

The Body Shop 1

Πρώτη και καλύτερη, λοιπόν, η σειρά Banana με το άκρως εξωτικό άρωμα. Προορίζεται για κανονικά έως ξηρά μαλλιά, ενώ είναι ιδανική για σένα αν έχεις ανοίξει το χρώμα των μαλλιών σου. Αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και την άκρως θρεπτική, 100% vegan μάσκα μαλλιών Banana Truly Nourishing, την οποία μπορείς να χρησιμοποιείς 1 φορά την εβδομάδα για πρωτοφανή περιποίηση στα μαλλιά σου!

ORGANIC_BANANA_MASK_1080X1080

Αν έχεις ξηροδερμία ή πιτυρίδα θα σε σώσει η σειρά Ginger. Το θαυματουργό μπουκαλάκι που πουλιέται σε ρυθμό 1 ανά 5 δευτερόλεπτα θα σε εντυπωσιάσει, με το εκχύλισμα τζίντζερ από τη Σρι Λάνκα, φλοιού σημύδας, λευκής ιτιάς, αλλά και μέλι από το Εμπόριο με τις Κοινότητες, που καταπολεμούν την πιτυρίδα, ενώ καταπραΰνουν το τριχωτό της κεφαλής.

ginger-anti-dandruff-scalp-care-1015216-400ml-2-640x640

 

Το καινούριο Coconut Oil είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις έτσι: Εφάρμοσε μερικά λεπτά πριν λουστείς (5-10) μερικές φορές την εβδομάδα (2-3) για πολυτελή περιποίηση. Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ ταλαιπωρημένα, μπορείς να εφαρμόσεις το λάδι πριν κοιμηθείς και να λουστείς το πρωί, ή να εφαρμόσεις μερικές σταγόνες σε στεγνά μαλλιά (στις άκρες).

ORGANIC_COCONUT_OIL_1080X1080

Και περνάμε στην άκρως καινοτόμα σειρά Fuji Green Tea. Η σειρά αυτή είναι ιδανική για κανονικά έως λιπαρά μαλλιά, με σαμπουάν, conditioner και το καινοτόμο, υπέροχο Fuji Green Tea™ Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub, που καθαρίζει τα μαλλιά σου σε βάθος, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και, πάνω από όλα, δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα. Περιέχει Ιαπωνικό πράσινο τσάι, μενθόλη, κρυστάλλους άλατος και μέλι από το Εμπόριο με Κοινότητες, και μία δοκιμή σίγουρα θα σε πείσει για τη δράση του.

ORGANIC_fuji_range_1080X1080

Όπως πάντα μπορείς να συνδυάσεις την περιποίηση των μαλλιών σου με βούρτσες οι οποίες ξεμπερδεύουν τα μαλλιά σου χωρίς να τα καταστρέφουν. Θα τις βρεις όλες στα καταστήματα The Body Shop!