Εμπνευσμένο από το σχήμα μιας τσάντας hobo που δημιούργησε ο οίκος το 2002, το Hop είναι μια εύπλαστη και ατημέλητη σιλουέτα φτιαγμένη για να εκτιμάται από όλες τις γωνίες. Ένα νεύμα στο πλούσιο αρχειακό παρελθόν του σπιτιού, το Hop συμβολίζει και γιορτάζει την καινοτομία και τη διαχρονική τέχνη.

Ο λυκίσκος είναι ένα σχήμα πυραμίδας χωρίς ραφή φτιαγμένο εξ ολοκλήρου στο χέρι. Η τεχνική 3D Intreccio εκτελείται από έναν ειδικό τεχνίτη κατά τη διάρκεια δύο ημερών.

Επενδεδυμένο σε τόνο Light Calf με μία εσωτερική τσέπη με φερμουάρ, το κλείσιμο της τσάντας είναι μια επικάλυψη δύο υφασμένων δερμάτινων πλαισίων που ασφαλίζονται με μαγνητική σφαιρική λεπτομέρεια από ορείχαλκο Muse.

Σχεδιασμένο για να φοριέται στο χέρι, στο χέρι ή πάνω από τον ώμο, το Hop έχει μια ευέλικτη ευκολία χρήσης και μπορεί να φορεθεί για γενιές. Ο Hop μιλά για τη χαρακτηριστική ιστορία της Bottega Veneta και την αιώνια δέσμευση στη συνάντηση της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας και του διαχρονικού σχεδιασμού.

Διατίθεται σε δύο μεγέθη, Small και Large, σε Μαύρο, Oyster (Lilac), Fondant (Σκούρο καφέ), Camomille (Απαλό κίτρινο), Siren (Bright teal) και White.

Bottega Veneta Boutique

Βρείτε περισσότερα στο luisaworld.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.