Η μάρκα μας διηγείται μια ιστορία μόδας για το καλοκαίρι και όλες τις πλευρές του.

Καλοκαίρι είναι ένα νησί της Μεσογείου, γαλήνιο και ρομαντικό, όπου η φύση παρουσιάζει την πιο αυθεντική και άγρια πλευρά της. Καλοκαίρι είναι μια θάλασσα τόσο μπλε που γίνεται ένα με τον απέραντο ορίζοντα. Και καλοκαίρι είναι μια ατελείωτη λίστα στιγμών στις οποίες τα καλύτερα look είναι εκείνα που εγγυώνται χαλάρωση και καλή διάθεση.

Έτσι είναι το καλοκαίρι της Massimo Dutti. Ευχάριστο και διασκεδαστικό, όπως αντιπροσωπεύεται από τη φυσικότητα της Anna Ewers, τη μαγεία της Clare Richardson και τα μάτια της Dan Martensen. Αυτό το πολυτελές καστ μας μεταφέρει σε στιγμές που το κυνήγι της ευτυχίας είναι πιο εύκολο από ποτέ και οι οποίες μας ξυπνούν μια νέα επιθυμία για ταξίδι.

Η νέα κολεξιόν Seaside SS21 είναι εμπνευσμένη από την αισθητική μιας από τις πιο σικάτες γωνιές του πλανήτη και σε αυτήν ξεχωρίζουν η αρμονία των δροσερών υφασμάτων και μια παλέτα από ουδέτερα χρώματα που προσφέρουν απόλυτη διακριτικότητα. Αποτελείται από ρούχα δροσερά και αέρινα: φορέματα, πουκάμισα και σορτς σε φαρδιές και άνετες γραμμές, ενώ περιλαμβάνει και την πρώτη κολεξιόν με μαγιό της Massimo Dutti.

Νέα γραμμή μαγιό

Η νέα γραμμή μαγιό αφήνει χώρο για καινοτομία και έκπληξη, αφού όλα τα σχέδια μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Το mix&match μας δίνει την ευκαιρία να αναμείξουμε άφοβα αντιθέσεις και να έχουμε ατελείωτους συνδυασμούς.

Θηλυκή, σοφιστικέ και ρομαντική, αυτή η πρώτη κολεξιόν με μαγιό είναι σχεδιασμένη για να μεταφέρει όλα τα χαρακτηριστικά της μάρκας σε ένα υδάτινο περιβάλλον. Τα σχέδια γοητεύουν το σώμα της γυναίκας χωρίς να το καταπιέζουν, επενδύοντας σε φόρμουλες που ενσωματώνουν λεπτομέρειες που απογειώνουν οποιαδήποτε σιλουέτα. Η κολεξιόν ολοκληρώνεται με μια σειρά από άνετα ρούχα, όπως καφτάνια και κιμονό, που συμπληρώνουν την ιδανική εμφάνιση για τη θάλασσα ή την πισίνα. Μια επιλογή αξεσουάρ με αέρα χειροποίητης δημιουργίας θέτει την τελική πινελιά στην κολεξιόν.