Διανύουμε πλέον και επίσημα την καλοκαιρινή περίοδο. Οι μεσογειακοί λαοί έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τους ζεστούς μήνες του έτους, καθώς, με το που θα μπει ο Ιούνιος, αρχίζουμε να ταξιδεύουμε νοερά σε αμμουδερές παραλίες και νησιά με καταγάλανο ουρανό. Η Μεσόγειος δεν είναι μόνο συνώνυμο του καλοκαιριού, αλλά και της κομψότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γραφτεί ολόκληρα βιβλία για την ιταλική φινέτσα, την οποία όλοι θα θέλαμε να υιοθετήσουμε, όμως το κόστος συχνά είναι απαγορευτικό.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να μπορούσες να ντυθείς όπως οι κάτοικοι του Μιλάνου ή της Βενετίας, χωρίς όμως να σου στοιχίσει ακριβά; Το brand, σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα και ακούει στο όνομα  Prince Oliver.

Ο άνδρας στα… καλύτερά του

Φέτος, το αγαπημένο brand παρουσίασε μια ολοκληρωμένη ανδρική casual και formal συλλογή, που δίνει έμφαση στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την αειφορία, με T-shirts, polo, λινά πουκάμισα, chinos βερμούδες, blazers, κοστούμια, sneakers και πολλά αξεσουάρ.

Ιταλική φινέτσα και για γυναίκες

Εκτός από την ανδρική σειρά, θα βρεις και μια υπέροχη γυναικεία συλλογή, όπου κυριαρχούν τα άνετα φορέματα για κάθε ώρα της ημέρας, και γυναικεία πουκάμισα και πουκαμίσες για ένα ξεχωριστό look.

Ασφαλώς, δεν λείπουν οι μελετημένες προτάσεις στο χαλαρό athleisure και στο δυναμικό casual chic, με ψαγμένα τεχνολογικά υφάσματα, ενώ τα φετινά swimwear και beachwear αποδεικνύουν το νεανικό χαρακτήρα του brand και θα αγαπηθούν από όλες τις ηλικίες.

The Colors of Summer

Σημειώνεται ότι η νέα καμπάνια για την Spring/Summer 2023 συλλογή φέρει την υπογραφή της Calliope. Η Prince Oliver θυμάται την ιταλική της καταγωγή και το αιώνιο, μακρύ Μεσογειακό καλοκαίρι, με ένα editorial που χαρακτηρίζεται για τη δημιουργική ματιά της καταξιωμένης φωτογράφου.