Όλες το έχουμε ζήσει αυτό το μικρό χαλάρωμα στα χέρια που φορώντας τα καλοκαιρινά κάνει την εμφάνιση του και πραγματικά σου χαλάει τη διάθεση. Ε λοιπόν, ακολούθησε τις παρακάτω ασκήσεις και σύντομα θα αποκτήσεις τα μπράτσα που επιθυμείς.

Αρχικά πάρε την θέση των κάμψεων, στηρίξου στα χέρια και στις μύτες των ποδιών, με το ένα χέρι συνέχισε να στηρίζεσαι και με το άλλο τσίμπησε το μπράτσο σου αν πιάνεις παραπάνω πάχος απ’ότι το μισό μικρό σου δαχτυλάκι τότε χρειάζεσαι επειγόντως γυμναστική. Οι ασκήσεις είναι πολύ απλές.Μείνε όπως είσαι και ξεκίνα τις κάμψεις, 3 σετ των 10 είναι πολύ καλά για αρχή.

Στη συνέχεια πάρε μία καρέκλα στηρίξου στην άκρη από το κάθισμα της (όχι από την πλάτη της) και ξεκίνα τα καθίσματα. Λύγισε τα πόδια να είναι στην ίδια ευθεία με τους αστραγάλους σου, σχημάτισε ορθή γωνία με τα χέρια σου και τέντωσε τα κάνε 15 επαναλήψεις από 3 φορές.

Πάρε βαράκια των 3 κιλών και ξεκίνα τις ασκήσεις με όρθιο κορμό για να μην επιβαρύνεις την μέση σου. Λύγισε το χέρι σου σε ορθή γωνία και κατέβασε το κάτω σε ευθεία γραμμή για 20 φορές σε 3 επαναλήψεις. Πιάσε τα βαράκια, έχε τα χέρια σου κάτω σε ευθεία γραμμή και πήγαινε τα προς τα πίσω μέχρι τη μέση της μέσης σου. Κάνε διατάσεις και συνέχισε την ημέρα σου.

Ακολούθησε αυτό το πρόγραμμα καθημερινά και σύντομα θα αποκτήσεις τα χέρια που ονειρεύεσαι.

Μάλιστα αν αποφασίσεις να ξεκινήσεις γυμναστήριο τότε θα ήθελα να σου γνωρίσω έναν σύμμαχο! Το Cosmos Sport που πλέον  έρχεται και στον Κορυδαλλο.

Capture

Tα Cosmos Sport, η αλυσίδα με το Νο1 eShop αθλητικών ειδών στη Ελλάδα με περισσότερες από 500.000 παραγγελίες ετησίως, ανοίγει το 18ο φυσικό κατάστημα στην καρδιά του Κορυδαλλού, Ψαρών &, Ταξιαρχών 57, έτοιμο να υποδεχτεί το καταναλωτικό κοινό σε μια έκταση 700  τ.μ.! Για τις ημέρες του Opening, 21, 22, 23 Μαρτίου, η Cosmos Sport θα έχει έκπτωση από -20% σε ΟΛΑ τα αγαπημένα Brands της αγοράς!