Τον τελευταίο καιρό η αύξηση του όγκου των χειλιών αποτελεί το νούμερο ένα trend στον γυναικείο πληθυσμό .

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η αύξηση γίνεται κατά βάση με την έγχυση υαλουρονικού οξέος . Παρ ’όλα αυτά  πολλές φορές , διακρίναμε μια υπερβολή στην χρήση υαλουρονικού κυρίως στα χείλη . Πρόσφατα βρεθήκαμε στο the youth project και ανακαλύψαμε ότι  πλέον μπορούμε να αυξήσουμε ,χωρίς υπερβολές ,τα χείλη μας και να επαναφέρουμε το κόκκινο χρώμα τους  μη ενέσιμα και ανώδυνα!

Capture

Ας  δούμε  αναλυτικά τι είναι η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία πως εφαρμόζεται και πως ένα mesococktail μπορεί να αυξήσει των όγκο των χειλιών μας! Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια αισθητική θεραπεία κατά την οποία διεισδύουμε θρεπτικά συστατικά στο δέρμα χωρίς την χρήση ενέσεων .  Η θεραπεία διεξάγεται με την χρήση ειδικών μειγμάτων θεραπευτικών ουσιών γνωστά και ως mesococktails . Παράλληλα, με την χρήση του derma pen  δημιουργούμαι κανάλια έτσι ώστε να φτάσουν τα διαλύματα στο απαιτούμενο βάθος της επιδερμίδας .

Capture

Το mesococktail  για τέλεια χείλη αποτελείται από υαλουρονικό οξύ  “φυσικά” , πεπτίδια  που στοχεύουν στην αύξηση του όγκου και συστατικά τα οποία ενισχύουν την μικροκυκλοφορία για να εξασφαλίσουμε ένα έντονο και νεανικό χρώμα στα χείλη. Για το απόλυτο αποτέλεσμα  η θεραπεία πρέπει να επαναληφθεί 2-4 φορές και διαρκεί μέχρι και 6 μήνες !!

THE YOUTH PROJECT

Πατριάρχου γρηγορίου Ε24

Νέα Ερυθραία 2106252157

medical aesthetics and plastic surgery

fb: the youth project insta: theyouthproject.gr