Η φροντίδα και η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι αναγκαιότητα! Το πρόσωπο μας, χρειάζεται να ανασάνει, να είναι φρέσκο, δροσερό και λαμπερό.

Πλέον, σε αυτό, θα μας βοηθήσει η La Mer που επαναπροσδιορίζει το peeling προσώπου. Μια νέα καινοτόμα σύνθεση περιποίησης που συγκεντρώνει τα ισχυρά οφέλη της απολέπισης και της ενδυνάμωσης της επιδερμίδας, σε ένα προϊόν.

Ότι χρειαζόμαστε! Ειδικά, σε μια έντονη καθημερινότητα, το να τα έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την περιποίηση του προσώπου μας, σε ένα προϊόν, είναι ότι πιο σημαντικό!

Το ισχυρό αλλά ταυτόχρονα απαλό Micro Peel – σχεδιασμένο για το καθημερινό σας τελετουργικό περιποίησης τη νύχτα- βελτιώνει την υφή, αναπληρώνει και αναδομεί την επιδερμίδα.

Και, φυσικά, θα στα πούμε όλα, πιο αναλυτικά!

MIRACLE BROTH™

Στην καρδιά κάθε περιποίησης La Mer, υπάρχει το παράγωγο ζύμωσης θαλάσσιας προέλευσης, με δύναμη κυτταρικής ανανέωσης που ενεργοποιεί, αναζωογονεί και καταπραΰνει την όψη της επιδερμίδας.

MIRACLE BROTH OILS

Τα έλαια αυτά αναπλήρωσης βοηθούν στην αποκατάσταση της φυσικής ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας, προσφέροντας θρέψη και άνεση.

ΤHE REFINING FERMENT

Η δύναμη αυτή υψηλής συγκέντρωσης ενεργοποιεί τη διαδικασία απολέπισης, λειαίνει την όψη της επιδερμίδας και προάγει την ανανέωση, χαρίζοντας μία καθαρή και ορατή μεταμόρφωση.

Η εφαρμογή είναι εύκολη και το face routine δεν φάνταζε ποτέ πιο απλό!

ΒΗΜΑ 1
Το βράδυ, μετά τον καθαρισμό, ανακινήστε απαλά το The Micro Peel για να ενεργοποιήσετε τη σύνθεση.

ΒΗΜΑ 2
Εφαρμόζετε μια λεπτή, ομοιόμορφη στρώση με τα δάχτυλα σας, αποφεύγοντας τα χείλη, τα μάτια και το περίγραμμα των ματιών. Μπορεί να νιώσετε μια ελαφριά αίσθηση νυγμού κατά την εφαρμογή. Αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί.
Μην ξεπλύνετε.

ΒΗΜΑ 3
Μετά την εφαρμογή του Micro Peel συνεχίζετε με το La Mer τελετουργικό περιποίησής σας για τη νύχτα.

Τώρα θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το πρόσωπο σου, σε χρόνο DT!