Άνετη, δροσερή, με στιλ -η εσπαντρίγια είναι από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά παπούτσια γιατί συνδυάζει όλα όσα χρειαζόμαστε στις διακοπές μας. Η ιστορία τους ξεκινάει από τον 14ο αιώνα στην Ισπανία, αν και φήμες λένε ότι η πρώτη τους εμφάνιση έγινε πριν 4.000 χρόνια. Από τότε, οι επσαντρίγιες έχουν αλλάξει πολλά χρώματα, σχέδια, ύψη, σόλες, έχουν κυκλοφορήσει από πολλές εταιρείες σε πολλές παραλλαγές και όλα αυτά γιατί αγαπήθηκαν πολύ από τις γυναίκες, αλλά και τους άντρες.

Εμείς έχοντας ήδη αδυναμία στο συγκεκριμένο σχέδιο παπουτσιού, πάθαμε έρωτα όταν είδαμε τις χειροποίητες εσπαντρίγιες στο Ergon Mykonos. Εμπνευσμένες από τις ατελείωτες εικόνες της ελληνικής ιστορίας, φιλοσοφίας και τέχνης, οι εσπαντρίγιες ‘ergon Mykonos συνδυάζουν την διεθνή προσωπικότητα με την ελληνική ταυτότητα.

Όλα τα σχέδια είναι από φυσικά υλικά, διακοσμημένα με τα ξεχωριστά σχέδια των υφασμάτων της ‘ergon Mykonos φτιαγμένα σε ηλεκτρονικό αργαλειό, με πολύχρωμες τρέσες, custom made νομίσματα και κωνσταντινάτα, βυζαντινά τάματα και μη τοξικά και χημικά χρώματα. Οι εσπαντρίγιες είναι 100% βαμβακερές και βιοδιασπώμενες. Έχε υπόψη σου ότι κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και δημιουργείται κατόπιν παραγγελίας.

Boho ή Casual Chic, ανδρόγυνο ή σοφιστικέ, όποιο κι αν είναι το στιλ σου, θα γίνουν το αγαπημένο σου αξεσουάρ. Αλήθεια, μπορείς να διαλέξεις μόνο ένα;