Θα έχεις παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό πολλές κοπέλες επιλέγουν να δοκιμάζουν καλλυντικά που δεν γνώριζαν και φυσικά να είναι όσο πιο οικονομικά γίνεται. Και αυτό γιατί μπορεί να μας φύγει μια περιουσία ολόκληρη χωρίς να το καταλάβουμε και χωρίς να μείνουμε και ευχαριστημένες. Έτσι λοιπόν  κάνουν την δική τους έρευνα στο διαδίκτυο, προκειμένου να ανακαλύψουν τι είναι καλύτερο για την κάθε μία ξεχωριστά. Αυτό κάναμε κι εμείς σαν γυναίκες που σεβόμαστε τον εαυτό μας και βρήκαμε το Cherrybox. Το οποίο σίγουρα θα το έχεις ακούσει.

Το Cherrybox είναι ένα συνδρομητικό κουτί που έρχεται κατ’ευθείαν στην πόρτα του σπιτιού σου. Εν ολίγοις, δεν κουράζεσαι καθόλου. Υπάρχουν τα εποχιακά κουτιά με προϊόντα κατάλληλα για την περίοδο αλλά και για σένα που αγαπάς να φροντίζεις το σώμα και το πρόσωπο σου. Τα brands που βρίσκονται μέσα σε κάθε κουτί δεν είναι προφανώς τυχαία και το καλύτερο ακόμα; Είναι πάρα πολλά. Πρέπει να μπεις ΕΔΩ να τα διαβάσεις όλες.

Εμείς πήραμε το φθινοπωρινό κουτί (γιέεει) εδώ στο γραφείο και πέσαμε όλες οι κοπέλες του That’s Life από πάνω. Μυρίσαμε, δοκιμάσαμε και έχουμε να πούμε ότι έχουμε λατρέψει όλα τα προϊόντα. Αν αποφασίσεις να το αγοράσεις κι εσύ, να ξέρεις ότι μέσα θα βρεις 4 προϊόντα σε full size και 3 προϊόντα σε travel size.

img_2289

Τα προϊόντα σε full size συσκευασία είναι:

Bellapierre Cosmetics Mini Kabuki Brush

Beauty LOOP Ενυδατικό Matte Lipstick

Messinian Spa Beauty Oil 3 σε 1 150ml

Miss Cop Nail Polish 12ml

Τα προϊόντα σε travel size συσκευασία είναι:

Body Boom The Seductive Original Scrub 50gr ή Body Boom Party Coconut Scrub 50gr

O.Live Energizing Conditioner Mandarin, Lime, Basil 50ml ή O.Live Nourishing Conditioner Pomegranate 100ml

O.Live Energizing Shampoo Mandarin, Lime, Basil 50ml ή O.Live Nourishing Shampoo Pomegranate 100ml