Το χρώμα μαλλιών είναι σημαντικό για να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας. Από ηλιοκαμένο ξανθό μέχρι πλούσιο μελαχρινό, η φετινή παλέτα έχει να κάνει με το να αγκαλιάσει την ατομικότητά σου και να κάνει μια τολμηρή δήλωση. Τη φετινή σεζόν θα κυριαρχήσουν οι 4 παρακάτω αποχρώσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.

Ξανθό μελί

Το ξανθό μελί κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας και για όλους τους σωστούς λόγους. Αυτή η ζεστή και λαχταριστή απόχρωση συνδυάζει τους χρυσούς τόνους με μια πινελιά μελιού, δημιουργώντας ένα μαγευτικό αποτέλεσμα που συμπληρώνει διάφορους τόνους δέρματος. Αγκαλιάστε τη ζεστασιά και τη λάμψη αυτής της διαχρονικής απόχρωσης που μεταβαίνει αβίαστα από εποχή σε εποχή.

Strawberry blonde

Το Strawberry Blonde είναι ένα από τα πιο περιζήτητα χρώματα μαλλιών για αυτή τη σεζόν. Αυτός ο συνδυασμός ξανθών και ροζ αποχρώσεων δημιουργεί μια απαλή, ρομαντική εμφάνιση που είναι ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη και παιχνιδιάρικη. Είτε επιλέγετε μια λεπτή απόχρωση φράουλας είτε μια πιο ζωντανή παραλλαγή, αυτή η τάση είναι ιδανική για όσες θέλουν να δώσουν στα μαλλιά τους μια αιθέρια πινελιά που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Χάλκινο

Αν λαχταράς μια τολμηρή και περιπετειώδη αλλαγή, το χάλκινο είναι η τάση για σένα. Αυτή η κόκκινη-καφέ και ζωηρή απόχρωση οδηγεί το χάλκινο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ιδανικό για όσες τολμούν να είναι διαφορετικές, το χάλκινο αποπνέει αυτοπεποίθηση.

Μελαχρινή καραμέλα

Για όσες προτιμούν την πλούσια και κλασική γοητεία των μελαχρινών αποχρώσεων, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτός ο συνδυασμός από βαθύ καφέ και καραμελέ τόνους δημιουργεί μια διαχρονική εμφάνιση που αναδεικνύει τη φυσική σου ομορφιά.

 Διάβασε επίσης:

Μάτια: Ο καθρέφτης της ψυχής παύει να μαρτυρά την ηλικία μας!