Ενώ μπορούμε να δοκιμάσουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κρατήσουμε το φριζάρισμα, από πετσέτες μικροϊνών μέχρι προϊόντα μαλλιών για φριζάρισμα, υπάρχουν μερικές μέρες που φαίνεται ότι απλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Αντί να προσπαθήσετε να βρείτε μια γρήγορη λύση για το πώς να απαλλαγείτε από τα φριζαρισμένα μαλλιά, αγκαλιάστε τη φυσική τους υφή. Τις μέρες που πρέπει να κάνετε το φριζάρισμα να λειτουργεί για εσάς, στραφείτε σε ένα από αυτά τα απλά και χαριτωμένα χτενίσματα για φριζαρισμένα μαλλιά. Είτε οι κλειδαριές σας είναι μακριές ή κοντές, χοντρές ή λεπτές, σγουρές ή ίσιες, θα βρείτε τουλάχιστον μερικές εμφανίσεις που θα λειτουργήσουν για εσάς. ‌

Αυτά τα εύκολα χτενίσματα για φριζαρισμένα μαλλιά είναι το τέλειο αντίδοτο στις μέρες με σκληρά, ξηρά μαλλιά.

Αγαπημένα κλιπ

Πιάστε τα φριζαρισμένα μαλλιά με ένα κλιπ ή καρφίτσα. Υπάρχουν τόσα πολλά χαριτωμένα αξεσουάρ για να διαλέξετε και δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα. Δημιουργήστε μια κομψή, διασκεδαστική και χωρίς φριζάρισμα εμφάνιση, στοιβάζοντας πολλά κλιπ, καρφίτσες ή βαρέτες κατά μήκος του κεφαλιού σας, γύρω από το πρόσωπό σας ή για να εξασφαλίσετε μισό στυλ. Για να διασφαλίσετε ότι κάθε τρίχα θα παραμείνει στη θέση του, ψεκάστε τα μαλλιά με λίγη λακ πριν τα καρφιτσώσετε.

Ακατάστατο κουλούρι

Όταν θέλετε να φτιάξετε τον «τέλειο» ακατάστατο κότσο, λίγο φριζάρισμα είναι η τελευταία πινελιά. Δίνει ένα αποτέλεσμα επιμελώς ατημέλητο, και το λατρεύουμε. Για να γεμίσετε όγκο και να το βοηθήσετε να κρατήσει, δώστε στα μαλλιά σας μια ώθηση με λακ πριν τα τραβήξετε προς τα πάνω.

Πλεξούδα Fishtail

Οι πλεξούδες έγιναν για φριζαρισμένα μαλλιά. Μια πλεξούδα ψαροκόκκαλο είναι αριστοτεχνική στη διαχείριση μιας φριζαρισμένης χαίτης, επειδή λειαίνει και περιέχει μαλλιά σε ένα ασφαλές και δροσερό στυλ. Εάν έχετε πολλές στρώσεις ή τρίχες μωρών που τους αρέσει να ξεκολλάνε από την πλεξούδα, ψεκάστε με λίγη λακ, ένα προστατευτικό σπρέι φινιρίσματος που θα αποτρέψει την υγρασία των μαλλιών για μεγαλύτερη διάρκεια.

Προσθέστε μια μαντίλα

Είτε έχετε μακριά είτε κοντά φριζαρισμένα μαλλιά, η μαντίλα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που πρέπει να έχετε στο χέρι. Φορέστε το με έναν από τους πολλούς τρόπους ανάλογα με τη διάθεσή σας. Ως μπαντάνα, τυλίγεται και δένεται γύρω από το κεφάλι σας σαν κορδέλα στο κεφάλι ή δεμένο γύρω από έναν κότσο ή την αλογοουρά.