Το Color blocking είναι να φοράτε πολλά συμπαγή χρώματα σε ένα ντύσιμο….συνήθως έντονες και φωτεινές αποχρώσεις που έχουν ως αποτέλεσμα μια απλή, κομψή εμφάνιση.

Με την Άνοιξη στον αέρα, τώρα είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να πειραματιστείτε με αυτή τη διασκεδαστική τάση της μόδας. Εδώ είναι οι απλές συμβουλές και συμβουλές μου για να φορέσετε ένα έγχρωμο φόρεμα:

Διατηρήστε το μακιγιάζ σας απλό και ήσυχο

Μην χρησιμοποιείτε βαριές χρωματικές παλέτες για μακιγιάζ. Διατηρήστε το απλό και μείνετε σε ουδέτερους τόνους. Θυμηθείτε, το less is more για αυτό το look γιατί το ντύσιμό σας θα μιλήσει περισσότερο. Το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι ελαφρύ και απαλό για να αναδειχθεί η φρεσκάδα στο πρόσωπό σας.

Φοράτε ουδέτερα αξεσουάρ

Εάν φοράτε ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα, τότε θέλετε το φόρεμα να είναι αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο. Επομένως, επιλέξτε αξεσουάρουδέτερου χρώματος για το clutch/τσαντάκι, τα σκουλαρίκια και τα παπούτσια σας. Γενικά γυμνά ή λευκά χρώματα για λιγότερη απόσπαση της προσοχής είναι το απόλυτο.

Φορέστε την αυτοπεποίθησή σας

Τα χρώματα μπορεί να είναι τρομακτικά και κουραστικά έντονα μερικές φορές σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασπρόμαυρο. Μην φοβάστε να αναδείξετε το χρώμα σας, τη ζωντάνια, την ενέργεια και τη διάθεσή σας.