Τι θέλουμε; Όμορφα, λαμπερά μαλλιά, με έντονο χρώμα χωρίς λευκά! Και πότε τα θέλουμε; Τώρα! Και θα τα έχουμε, χάρη στη Garnier που έχει την ιδανική επιλογή μόνιμης βαφής για έντονο, λαμπερό χρώμα μαλλιών που παραμένει αναλλοίωτο για έως και 10 εβδομάδες χωρίς καθόλου λευκά! WOW!

Ποια γυναίκα δεν επιθυμεί όμορφα, ορατά υγιή μαλλιά με λαμπερό χρώμα; Η απάντηση είναι απλή. Όλες τα ποθούμε ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών, το haircut ή το φυσικό χρώμα τους. Μην ξεχνάς ότι τα μαλλιά μας είναι ο καθρέφτης μας και όταν αυτά είναι περιποιημένα, νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η Color Sensation από τη Garnier είναι η μόνιμη κρέμα βαφή που χαρίζει έντονο, λαμπερό και ζωηρό χρώμα που διαρκεί για έως και 10 εβδομάδες, χάρη στα νέας γενιάς χρωστικά που περιέχει, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει και 100% κάλυψη των λευκών.

 

Η high end σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου που προσφέρει 20% περισσότερη καλλυντική φροντίδα στην τρίχα και χαρίζει μια ευχάριστη ευωδιά στη βαφή.

Αν υπάρχει ένα μάθημα ομορφιάς που πήραμε στην περίοδο της πανδημίας, αυτό είναι πως μπορούμε να κάνουμε πολλά θαύματα μόνες μας, αρκεί να γνωρίζουμε τον σωστό τρόπο και να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα εξοικονομώντας χρήματα αλλά και χρόνο.

Η Color Sensation από τη Garnier πληροί και τις δύο παραπάνω προϋποθέσεις αφού είναι μία value for money βαφή μαλλιών που σέβεται την τρίχα τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όσο και μετά, ενώ της χαρίζει ζωηρό, λαμπερό χρώμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η Color Sensation κυκλοφορεί σε 18 αποχρώσεις και ο τρόπος χρήσης της είναι ιδιαίτερα απλός. Στο παρακάτω βίντεο η Βάσω Λασκαράκη, η νέα ambassador της Color Sensation, σου δείχνει αναλυτικά τα βήματα:

Leave a Reply

Your email address will not be published.